Office Online

Deze informatie is niet meer actueel!
In deze cursus leer je de basistechnieken van de online toepassingen van Microsoft Office. Met Word Online kunnen teksten worden opgemaakt en bewerkt. Met Excel online kan je cijfergegevens vlot verwerken en tabellen kunnen van een fraaie opmaak worden voorzien. PowerPoint Online zorgt voor een verzorgde presentatie. De bestanden worden bewaard in de Cloud zodat ze overal beschikbaar zijn. ...

Wanneer

  • 13 september ’18 (do)
    -
    17 januari ’19 (do)
    maandag
    Gesloten
    dinsdag
    Gesloten
    woensdag
    Gesloten
    donderdag
    van 13.30u. tot 16.50u.
    vrijdag
    Gesloten
    zaterdag
    Gesloten
    zondag
    Gesloten

Prijs

€ 90,00 (Basistarief: 90,00 €; Lesmateriaal: 3,00 €)

Waar

naam
CVO 3 Hofsteden ' `t Vijverhof '
adres
Kortrijkstraat 708700 Tielt

Contact

Telefoon
051 43 96 49
website
http://www.cvo3hofsteden.org

Info

In deze cursus leer je de basistechnieken van de online toepassingen van Microsoft Office. Met Word Online kunnen teksten worden opgemaakt en bewerkt. Met Excel online kan je cijfergegevens vlot verwerken en tabellen kunnen van een fraaie opmaak worden voorzien. PowerPoint Online zorgt voor een verzorgde presentatie. De bestanden worden bewaard in de Cloud zodat ze overal beschikbaar zijn. Tevens kan je alle documenten delen en met meerdere personen online samenwerken aan hetzelfde document.

De toegang tot de online versie van Word, Excel en PowerPoint is volledig gratis. Je krijgt bovendien 5 GB gratis opslagruimte in de OneDrive, waardoor je de bestanden altijd en overal ter beschikking hebt op je pc, Mac, tablet of smartphone.

Bron: UiTinVlaanderen.be