Humor > Het beest in u - Tom Van Dyck - AFGELAST WEGENS ZIEKTE

Deze informatie is niet meer actueel!
Tom Van Dyck kent u zowel van theater als van televisie. Hij schreef, regisseerde en acteerde in Van Vlees en Bloed, Met Man en Macht en Den Elfde van den Elfde. Hij speelde mee in successeries als Het Eiland, In de Gloria, Alles Kan Beter, Matroesjka's, De Parelvissers, Safety First The Movie en Frits en Freddy. Transhumaan mentor Tom Van Dyck doet al meer dan 20 jaar onderzoek naar de leef-, ...

Wanneer

  • 29 mei ’19 (wo)
    van 20.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €; +65j, -26j: 14,00 €; Abo: 14,00 €)

Waar

naam
Cultuurcentrum Gildhof
adres
Sint-Michielstraat 98700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be

Info

Tom Van Dyck kent u zowel van theater als van televisie. Hij schreef, regisseerde en acteerde in Van Vlees en Bloed, Met Man en Macht en Den Elfde van den Elfde. Hij speelde mee in successeries als Het Eiland, In de Gloria, Alles Kan Beter, Matroesjka's, De Parelvissers, Safety First The Movie en Frits en Freddy.

Transhumaan mentor Tom Van Dyck doet al meer dan 20 jaar onderzoek naar de leef-, denk- en doepatronen van dieren. Hij ontdekte wederkerende systemen die het succesverhaal van heel wat dieren verklaren. Op basis van dit onderzoek ontwikkelde hij een revolutionaire methode waardoor aards geluk, relationeel evenwicht en professioneel succes ook voor de mens binnen handbereik ligt. Een vernieuwde kijk op de homo sapiens met praktische tips die onmiddellijk toepasbaar zijn op ieders leven, in gelijk welke situatie.
Kom kennismaken met deze methode en reserveer nu je zitje voor de initiatiecursus. Wees geen struisvogel die zijn kop in het zand steekt en ontdek: HET BEEST IN U!

Tekst en spel: Tom Van Dyck
Wetenschappelijk advies: professor gedragsbiologie Hans Van Dyck
Coach: Wim Helsen

Bron: UiTinVlaanderen.be