Muziektheater > Liedje voor Gigi - Benjamin Verdonck

Deze informatie is niet meer actueel!
Theatermaker en beeldend kunstenaar Benjamin Verdonck maakte in 2014 de voorstelling notallwhowanderarelost, waarin hij het publiek binnenlokt zonder woorden, zonder muziek maar met veel touwtjes, kleuren en een truc met een stoel. Met zijn nieuwste voorstelling Liedje voor Gigi gaat hij verder op dit elan. Een huis, schaduwen, deuren die opengaan en toe. Benjamin Verdonck is de machinist die ...

Wanneer

  • 19 april ’19 (vr)
    van 20.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; +65j, -26j: 12,00 €; Abo: 12,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be

Info

Theatermaker en beeldend kunstenaar Benjamin Verdonck maakte in 2014 de voorstelling notallwhowanderarelost, waarin hij het publiek binnenlokt zonder woorden, zonder muziek maar met veel touwtjes, kleuren en een truc met een stoel.

Met zijn nieuwste voorstelling Liedje voor Gigi gaat hij verder op dit elan. Een huis, schaduwen, deuren die opengaan en toe. Benjamin Verdonck is de machinist die het verglijden van de beelden in gang zet, om er vervolgens in verloren te lopen. Een kinderlied, live begeleid door de twee muzikanten Bram Devens (Ignatz/en de stervende honden) en Tomas De Smet (Think of One, Zita Swoon, King Dalton, …).

"De onopgeloste spanning tussen de betovering van het miniatuurtheater en de verhalen over de trage ramp die het is om op te groeien in een verwarrende wereld maakt Liedje voor Gigi diep ontroerend." – Pieter T'Jonck (De Morgen ****)

Van en met: Benjamin Verdonck
Muziek: Bram Devens, Tomas De Smet
Dramaturgie: Sven Roofthooft

Bron: UiTinVlaanderen.be