Muziektheater > Wachten op Do Groot - De Frivole Framboos

Deze informatie is niet meer actueel!
Het gebeurde in 1983 dat Peter Hens De Frivole Framboos van de struik des levens wist te plukken, waarna, in 2001, Bart Van Caenegem zich bij hem voegde om de voormelde smakelijke vrucht verder tot grote bloei te brengen. Inmiddels is hun beproefde recept, opgebouwd rond cello, piano en zang, allang een succesverhaal in theaters doorheen heel Europa, waar het in velerlei talen te beluisteren ...

Wanneer

  • 13 april ’19 (za)
    van 20.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 18,00 (Basistarief: 18,00 €; +65j, -26j: 16,00 €; Abo: 16,00 €)

Waar

naam
Cultuurcentrum Gildhof
adres
Sint-Michielstraat 98700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be

Info

Het gebeurde in 1983 dat Peter Hens De Frivole Framboos van de struik des levens wist te plukken, waarna, in 2001, Bart Van Caenegem zich bij hem voegde om de voormelde smakelijke vrucht verder tot grote bloei te brengen.

Inmiddels is hun beproefde recept, opgebouwd rond cello, piano en zang, allang een succesverhaal in theaters doorheen heel Europa, waar het in velerlei talen te beluisteren valt, zodat wij ons vrolijk in de handen mogen wrijven dat de beide mannen straks weer in hun moerstaal ons welluidend te woord zullen staan met een gloednieuwe voorstelling.
In Wachten op Do Groot gaat het Vlaamse levenslied aan de wals met de Beethovense romantiek en de barokke Bach barst voor de gelegenheid uit in levenslustig charmegezang. Reizend in en doorheen het verleden, zet De Frivole Framboos de tijd op zijn kop en zoekt zij in Wachten op Do Groot het antwoord op de vraag wat er zou gebeuren mochten vroegere tijden de toekomst geweest zijn: zou Stromae Mozart hebben geïnspireerd, zou James Last van invloed zijn geweest op Wagner? En hoe zouden Bach en Beethoven hebben geklonken mocht Wagner eerder geleefd hebben dan zij?

Met: Peter Hens, Bart Van Caenegem

Bron: UiTinVlaanderen.be