Theater > Who's afraid of Virginia Woolf - de KOE - UITVERKOCHT

Deze informatie is niet meer actueel!
'Wie is er bang van Virginia Woolf ? Wie is er bang om zonder illusie te leven?' In 2005 bracht de KOE voor het eerst dit stuk naar Edward Albee's klassieker uit 1962, die hij schreef als een soort van reactie op de ideale voorstelling die er doorgaans in de media werd gemaakt van het Amerikaanse gezin. Met Martha en George slaat hij de hypocrisie van dat beeld aan diggelen. Twee door het ...

Wanneer

  • 30 maart ’19 (za)
    van 20.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €; +65j, -26j: 14,00 €; Abo: 14,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationsstraat 258700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be

Info

'Wie is er bang van Virginia Woolf ? Wie is er bang om zonder illusie te leven?'

In 2005 bracht de KOE voor het eerst dit stuk naar Edward Albee's klassieker uit 1962, die hij schreef als een soort van reactie op de ideale voorstelling die er doorgaans in de media werd gemaakt van het Amerikaanse gezin. Met Martha en George slaat hij de hypocrisie van dat beeld aan diggelen. Twee door het leven beschadigde mensen die in hun relatie trachten overeind te blijven door het creëren van illusies en het verzinnen van een alternatieve, aantrekkelijkere realiteit voor zichzelf. Daarnaast spelen ze voortdurend wrede mentale spelletjes met elkaar, gebaseerd op leugens die ze beslist hebben te geloven.

Meer dan 50 jaar na datum is Albee's tekst nog steeds even relevant, en de bewerking van de KOE is nog steeds een mijlpaal in hun 30-jarig bestaan. Tijdens het jubileumjaar van de KOE mocht deze herneming dan ook niet ontbreken!

Van en met: Natali Broods, Karolien De Beck, Nico Sturm en Peter Van den Eede

Bron: UiTinVlaanderen.be