Theater > Mijn punt is eigenlijk. - Maud Vanhauwaert, Tom Kestens en Geert Waegeman - UITVERKOCHT

Deze informatie is niet meer actueel!
Op het spanningsveld tussen poëzie, muziek en experiment. Tussen broos en bruut. Tussen grappig en gevaarlijk. Maud Vanhauwaert, Geert Waegeman en Tom Kestens kwamen elkaar de voorbije jaren vaker tegen, bleven aan elkaar haperen en veroordeelden uiteindelijk zichzelf tot elkaar. Samen scheppen zij een magische wereld, vol ontwapenend spervuur, kwetsbare heavy metal, en grootmoedige ...

Wanneer

  • 29 maart ’19 (vr)
    van 20.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; +65j: 12,00 €; Abo: 12,00 €; -26j: 7,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20

Info

Op het spanningsveld tussen poëzie, muziek en experiment. Tussen broos en bruut. Tussen grappig en gevaarlijk.
Maud Vanhauwaert, Geert Waegeman en Tom Kestens kwamen elkaar de voorbije jaren vaker tegen, bleven aan elkaar haperen en veroordeelden uiteindelijk zichzelf tot elkaar. Samen scheppen zij een magische wereld, vol ontwapenend spervuur, kwetsbare heavy metal, en grootmoedige niemendalletjes.

Geert Waegeman is componist en multi-instrumentalist. Hij introduceerde met zijn groep Cro Magnon het genre urban chamber music in België. Zijn muziek is energiek en roept een visuele verbeeldingswereld op. Zijn werk is vaak terug te vinden in theater- en dansproducties. Hij maakte ook de soundtrack voor verscheidene kortfilms.
Tom Kestens is producer, componist en multi-instrumentalist. Hij was deel van het originele Das Pop, sidekickte bij Sarah Bettens, schreef soundtracks bij film-, dans- en theaterprojecten. Hij ontpopte zich tot soulvol frontman bij Lalalover.
Maud Vanhauwaert is schrijver, tekstperformer en stadsdichter van Antwerpen. Haar poëziebundels werden veelvuldig bekroond. Maud maakte verschillende theatervoorstellingen en met haar performances treedt ze op, in binnen- en buitenland, van opera tot schapenstal.

Van en met: Maud Vanhauwaert, Tom Kestens, Geert Waegeman

Bron: UiTinVlaanderen.be