Theater > Mikado Remix - Louis Vanhaverbeke

Deze informatie is niet meer actueel!
In zijn nieuwste voorstelling Mikado Remix onderzoekt Louis Vanhaverbeke de grenzen van de normaliteit. Die zijn even figuurlijk als letterlijk. We bouwen isoleercellen, gevangenissen en scholen om het normale te begrenzen en onszelf van de ander te kunnen onderscheiden. Maar in welke mate vormt dit capsulaire denken een bedreiging voor onze vrijheid en persoonlijkheid? Wat scheidt de veilige ...

Wanneer

  • 16 maart ’19 (za)
    van 20.30 u tot 22.00 u

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be

Info

In zijn nieuwste voorstelling Mikado Remix onderzoekt Louis Vanhaverbeke de grenzen van de normaliteit. Die zijn even figuurlijk als letterlijk. We bouwen isoleercellen, gevangenissen en scholen om het normale te begrenzen en onszelf van de ander te kunnen onderscheiden. Maar in welke mate vormt dit capsulaire denken een bedreiging voor onze vrijheid en persoonlijkheid? Wat scheidt de veilige ruimte van de potentieel gevaarlijke ruimte? Wie bepaalt wat binnen of buiten de muren thuis hoort?

Vanhaverbeke - bricoleur bij uitstek - stouwt de scène dit keer vol met Herashekkens, opslagdozen en een plonkast. Hij bouwt, boort en stapelt, terwijl hij muzikaal probeert uit te kienen wat hem dwars zit. Aan de hand van zijn DIY-constructies verruimtelijkt hij zijn binnenwereld, opent hij deuren waar er voorheen alleen grenzen waren, vensters waar je tot voor kort alleen spiegels zag.

Spel: Louis Vanhaverbeke
Dramaturgie: Dries Douibi

Bron: UiTinVlaanderen.be