Theater > Per slot van rekening - Bob De Moor en Dirk Buyse

Deze informatie is niet meer actueel!
Na de succesvolle stukken De conference, Iguanodons, De laatste hongerkunstenaar, Guernica en vorig seizoen nog Knock Out schrijft Jo Van Damme opnieuw een theatertekst voor rasacteur Bob De Moor. Per slot van rekening is geen monoloog, maar een stuk voor twee acteurs. Voor De Moor is het een blij weerzien met Dirk Buyse op het podium. Beide acteurs delen een rijk theaterverleden. Zo speelden ...

Wanneer

  • 22 februari ’19 (vr)
    van 20.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €; +65j, -26j: 14,00 €; Abo: 14,00 €)

Waar

naam
Cultuurcentrum Gildhof
adres
Sint-Michielstraat 98700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be

Info

Na de succesvolle stukken De conference, Iguanodons, De laatste hongerkunstenaar, Guernica en vorig seizoen nog Knock Out schrijft Jo Van Damme opnieuw een theatertekst voor rasacteur Bob De Moor.

Per slot van rekening is geen monoloog, maar een stuk voor twee acteurs. Voor De Moor is het een blij weerzien met Dirk Buyse op het podium. Beide acteurs delen een rijk theaterverleden. Zo speelden ze in de jaren 80 samen bij het Brussels Kamertoneel en ook bij De Tijd deelden ze de scène. In 1987 maakten ze samen met Eric De Volder het legendarische Achiel De Baere. Later troffen ze elkaar opnieuw bij het Vernieuwd Gents Volkstoneel.

Regie: Mieke De Grootte
Tekst: Jo Van Damme
Spel: Dirk Buyse en Bob de Moor

Bron: UiTinVlaanderen.be