Theater > Iemand die slaapt - BOG.

Deze informatie is niet meer actueel!
Een man die slaapt wordt een muzikale voorstelling op basis van het gelijknamige werk van Georges Perec uit 1967. BOG. herleest dit kleinood van één van hun grootste inspiratiebronnen om het alledaagse, het tijdloze, het eenzame en het gemeenschappelijk van het menselijk bestaan voelbaar te maken. Voor Een man die slaapt waagt het schrijvende collectief BOG. zich voor het eerst aan een boek, ...

Wanneer

  • 20 februari ’19 (wo)
    van 20.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; +65j: 12,00 €; Abo: 12,00 €; -26j: 7,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be

Info

Een man die slaapt wordt een muzikale voorstelling op basis van het gelijknamige werk van Georges Perec uit 1967. BOG. herleest dit kleinood van één van hun grootste inspiratiebronnen om het alledaagse, het tijdloze, het eenzame en het gemeenschappelijk van het menselijk bestaan voelbaar te maken.

Voor Een man die slaapt waagt het schrijvende collectief BOG. zich voor het eerst aan een boek, geschreven vanuit het perspectief van een twintiger in Parijs eind jaren '60. Terwijl de wereld op springen staat, neemt hij niet langer deel aan het leven dat hij verwacht wordt te leiden. Georges Perec schreef de hele tekst in de je-vorm waardoor jij als publiek direct wordt aangesproken. Alsof jij je terugtrekt. Alsof jij het bent die wandelt, kijkt, registreert, niet oordeelt, poogt niet te verlangen, niets zoekt, niets vindt.

Eindregie: Erik Whien
Tekst: Georges Perec
Vertaling: Rokus Hofstede
Spel: Judith de Joode, Benjamin Moen, Sanne Vanderbruggen en Lisa Verbelen

Bron: UiTinVlaanderen.be