MUZIEK > APERO CON FUOCO: LAUREATEN ACADEMIE TE GAST

Deze informatie is niet meer actueel!
Iben Naessens (gitaar) en Ludovic Bataillie (viool), beiden laureaten van de Tieltse academie, zijn te gast samen met pianist Florestan Bataillie en danseres Manou Selhorst. Voor dit concert kan Apero con Fuoco rekenen op de bijzondere steun van Lions Club Tielt, die hiermee haar traditie verder zet om jong Tielts artistiek talent een unieke podiumkans te bieden. Ludovic behaalde zijn ...

Wanneer

  • 02 december ’18 (zo)
    van 11.00 u tot 12.00 u

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; Leerlingen Academie: 5,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 60
samw@tielt.be

Info

Iben Naessens (gitaar) en Ludovic Bataillie (viool), beiden laureaten van de Tieltse academie, zijn te gast samen met pianist Florestan Bataillie en danseres Manou Selhorst. Voor dit concert kan Apero con Fuoco rekenen op de bijzondere steun van Lions Club Tielt, die hiermee haar traditie verder zet om jong Tielts artistiek talent een unieke podiumkans te bieden.
Ludovic behaalde zijn master-diploma viool aan het conservatorium van Antwerpen bij Guido De Neve. Aan de academie van Tielt volgde hij les harmonie bij zijn vader Luc. Hij krijgt het gezelschap van zijn broer Florestan op piano.
Ook Iben Naessens startte zijn opleiding aan de Tieltse academie in de klas gitaar van Luc Cauwelier en Bart Vervaeck. Hij studeerde verder aan de kunsthumaniora in Gent en werkt dit schooljaar zijn master-opleiding af in het conservatorium te Gent.
Ludovic speelt samen met Florestan de 1° vioolsonate van Johannes Brahms. Iben vervoegt hen in “Plato en Aristotels”, een nieuwe compositie van Luc Bataillie voor gitaar, viool en piano. “L'histoire du Tango” van Piazzolla is een werk dat de concertpodia over heel de wereld heeft veroverd: hieruit brengen Iben en Ludovic het prachtige deel “Café 1930”.
Iben speelt tussendoor ook solowerk dat aansluit bij de Spaanse origine van de gitaar: in compositie's van Peña n Albéniz krijgt hij het gezelschap van danseres Manou Selhorst.

Tickets: 12,00 euro / 5,00 euro (leerlingen Stedelijke Academie voor Muziek en Woord) - aperitief inbegrepen.
Organisatie: Stedelijke Academie voor Muziek en Woord, Cultuurcentrum Gildhof, Theater Malpertuis

Tickets: 12,00 euro / 5,00 euro (leerlingen academie) (aperitief inbegrepen)
Organisatie: Stedelijke Academie voor Muziek en Woord, Cultuurcentrum Gildhof, Theater Malpertuis

Bron: UiTinVlaanderen.be