Theater > Twee zielen, drie levens, zes mensen - Peter De Graef / De KolonieMT

Deze informatie is niet meer actueel!
In drie verschillende tijdvakken ontmoeten ze elkaar. De man (Peter De Graef) en de vrouw (Lottie Hellingman) staan in elk deel in een andere verhouding tegenover elkaar. Telkens speelt er een ander aspect van ongelijkwaardigheid. Maar in elke scène worden de personages gedreven door universele, diepmenselijke vragen, worstelingen, verlangens. In de loop van de eeuwen is er veel veranderd, ...

Wanneer

  • 08 februari ’19 (vr)
    van 20.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €; +65j, -26j: 14,00 €; Abo: 14,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be

Info

In drie verschillende tijdvakken ontmoeten ze elkaar. De man (Peter De Graef) en de vrouw (Lottie Hellingman) staan in elk deel in een andere verhouding tegenover elkaar. Telkens speelt er een ander aspect van ongelijkwaardigheid. Maar in elke scène worden de personages gedreven door universele, diepmenselijke vragen, worstelingen, verlangens. In de loop van de eeuwen is er veel veranderd, maar onze drijfveren niet.

Ogenschijnlijk hebben de drie delen niets met elkaar te maken. Toch loopt er een gevoelsmatige lijn door het stuk. Daar is het DE KOLONIEMT en artist in residence Peter De Graef om te doen. Niet om de anekdote. Hoewel de toeschouwer zich tijdens de scènes onherroepelijk in de anekdote zal verliezen, zoals we ons allemaal verliezen in de beslommeringen van onze levens van elke dag.
In Twee zielen krijgt de livemuziek een eigenzinnige rol. Zang en percussie voeren de boventoon.

“Deze voorstelling is zo mooi dat ik niet heb gezocht naar imperfecties. Dichter bij perfectie dan dat kan theater niet komen” – publieksreactie Twee zielen.

Spel, tekst en regie: Peter De Graef
Spel en zang: Lottie Hellingman
Compositie, zang en percussie: Bo Spaenc
Zang: Sacha Van Loo

Bron: UiTinVlaanderen.be