Muziek > Nachtvorst - Die Verdammte Spielerei

Deze informatie is niet meer actueel!
In hun tweede voorstelling Nachtvorst gaat Die Verdammte Spielerei op zoek naar de charme van de nacht. De duisternis uitpluizen in al zijn facetten. De pure eenzame dronkaard en het feestgedruis van de overvolle dronkenmanskroegen. De stilte van het sterrenkijken en het bonken van de stroboscopen. Of hoe een zeskoppig orkest na een zaalshow de nacht induikt en het succes of de afgang ...

Wanneer

  • 07 februari ’19 (do)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; +65j, -26j: 12,00 €; Abo: 12,00 €)

Waar

naam
Cultuurcentrum Gildhof
adres
Sint-Michielstraat 98700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be

Info

In hun tweede voorstelling Nachtvorst gaat Die Verdammte Spielerei op zoek naar de charme van de nacht. De duisternis uitpluizen in al zijn facetten. De pure eenzame dronkaard en het feestgedruis van de overvolle dronkenmanskroegen. De stilte van het sterrenkijken en het bonken van de stroboscopen.

Of hoe een zeskoppig orkest na een zaalshow de nacht induikt en het succes of de afgang verteert. Die Verdammte Spielerei schotelt u voor hoe rijk de nacht is. Als de massa slaapt, is het de Spielerei die waakt. Stefaan is met graagte de Grote Vriendelijke Reus die het publiek op zijn schouders meetilt van de avondschemering tot het ochtendgloren, met hier en daar een klein glanzend dwaallicht op zijn pad.

“Heerlijk absurde muzikale humor”
“Ze zijn verdammt goed!”
“Wat een heerlijke combinatie van muziek, humor en gekkebekkentrekkerij”

Met: Stefaan De Winter (spel en zang), Roeland Vanhoorne (sopraansax), Pieterjan Vandaele (altsax), Bjorn Verschoore (tenorsax), Thomas Van Gelder (baritonsax), Ruben Cooman (percussie)

Bron: UiTinVlaanderen.be