Muziek > Tijd is alles - Yevgueni

Deze informatie is niet meer actueel!
Vraag ons niet waarom, maar wat ons de laatste tijd nogal vaak bezig houdt is … tijd. Tijd is altijd en overal, maar ook – en vooral – steeds vaker te kort. Tijd om – eindelijk – vader te worden bijvoorbeeld. En de verloren tijd die daaraan voorafging toen dat niet meteen wilde lukken. De tijd dus om aan je grootste avontuur ooit te beginnen. Maar dan wel net op het moment dat de tijd ergens ...

Wanneer

  • 26 januari ’19 (za)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €; +65j, -26j: 14,00 €; Abo: 14,00 €)

Waar

naam
Cultuurcentrum Gildhof
adres
Sint-Michielstraat 98700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be

Info

Vraag ons niet waarom, maar wat ons de laatste tijd nogal vaak bezig houdt is … tijd. Tijd is altijd en overal, maar ook – en vooral – steeds vaker te kort.

Tijd om – eindelijk – vader te worden bijvoorbeeld. En de verloren tijd die daaraan voorafging toen dat niet meteen wilde lukken. De tijd dus om aan je grootste avontuur ooit te beginnen. Maar dan wel net op het moment dat de tijd ergens in je achterhoofd al eens zachtjes begint af te tellen. En hoog tijd voor de wereld, de wereld waarin zij zal opgroeien. Maar meer dan ooit ook tijd voor twijfels of zij die het verschil kunnen maken de juiste kant op kijken. En of wij naar de juiste mensen kijken om – op tijd – het verschil te maken ...

Een overdaad aan thema's en emoties die vreemd genoeg eerst voor een blokkade zorgden in het hoofd van songschrijver Klaas Delrue. Maar die vervolgens een stortvloed aan inspiratie opleverden, en bijgevolg stof voor de meest persoonlijke en actuele Yevgueni-voorstelling tot nu toe.

Wie Yevgueni als theater(tour)-fenomeen kent, weet dat het geen filosofische praatbarak wordt. Integendeel, een verrassende achtbaanrit met vertragende momenten bergop en steile afdalingen op topsnelheid. Van ingetogen, akoestische pareltjes tot rock 'n roll. Want Yevgueni blijft bovenal de koning van de hoop en – waar nodig – troost. Niet te missen dus.

Tijd is alles, maar dit wordt weer twee uur pure winst!

“Hartverwarmend, oerdegelijk concert” – (De Standaard ****)
“Een gedurfd werkstuk dat beklijft” – (Het Nieuwsblad ****)
Tijd is Alles, Album van de Week: “Mooi hoe Klaas Delrue alweer meer vragen stelt dan antwoorden geeft. Misschien zingt hij met de stem van een jonge generatie mensen met vele mogelijkheden maar niet altijd evenveel houvast.” – (Radio 1)

Met: Klaas Delrue (zang, akoestische gitaar), Geert Noppe (toetsen, zang), Maarten Van Mieghem (bas, akoestische gitaar, zang), Stef Vanstraelen (drums, percussie), Patrick Steenaerts (elektrische gitaar)

Bron: UiTinVlaanderen.be