Muziek > Onder de vleugel - Els Dottermans, Bruno Deneckere, Nils De Caster en Tom Cesar Wolf

Deze informatie is niet meer actueel!
Pianist Yves Meersschaert en backingvocalistes Eva en Kapinga Gysel (ZITA SWOON) begeleiden op virtuoze wijze enkele zangers en zangeressen die voor de gelegenheid uitsluitend Nederlandstalig repertoire brengen. Elke zanger brengt uitgepuurde versies van wonderschoon materiaal. Meerstemmig, intiem maar ook uitgelaten, duetten, solo's, kortom genoeg afwisseling om u aan uw stoel gekluisterd te ...

Wanneer

  • 25 januari ’19 (vr)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €; +65j, -26j: 14,00 €; Abo: 14,00 €)

Waar

naam
Cultuurcentrum Gildhof
adres
Sint-Michielstraat 98700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be

Info

Pianist Yves Meersschaert en backingvocalistes Eva en Kapinga Gysel (ZITA SWOON) begeleiden op virtuoze wijze enkele zangers en zangeressen die voor de gelegenheid uitsluitend Nederlandstalig repertoire brengen.

Elke zanger brengt uitgepuurde versies van wonderschoon materiaal. Meerstemmig, intiem maar ook uitgelaten, duetten, solo's, kortom genoeg afwisseling om u aan uw stoel gekluisterd te houden.

Onder de vleugel gaat terug tot de essentie. Piano en stem zijn de enige elementen. Els Dottermans bewees dat ze ook muzikaal heel wat in haar mars heeft met Ik val ... ik val in mijn armen, Was will das Weib? Bruno en Nils zijn bloedbroeders die al heel wat muzikale trajecten samen aflegden en Tom Cesar Wolf wordt een ontdekking.

Eva en Kapinga Gysel zorgen voor de exotische toetsen en klankkleuren die Yves Meersschaert dan weer meesterlijk aanzet op de vleugel !

Begeleid door Yves Meersschaert, Eva en Kapinga Gysel

Bron: UiTinVlaanderen.be