Theater > w a t e r w a s w a s s e r - Dounia Mahammed

Deze informatie is niet meer actueel!
Vorig seizoen tijdens het Jongerenfestival liet Dounia ons verwonderd achter na Salut Copain, het KASK afstudeerproject waarmee ze SABAM Jongtheaterschrijfprijs won op Theater aan Zee. In 2017 werd de solo geselecteerd voor Circuit X, dat beloftevolle jonge makers de kans biedt om hun werk te tonen in cultuurcentra in Vlaanderen en Nederland. In haar nieuwe solo geeft Dounia Mahammed je een ...

Wanneer

  • 08 december ’18 (za)
    van 20.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; +65j: 12,00 €; Abo: 12,00 €; -26j: 7,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be

Info

Vorig seizoen tijdens het Jongerenfestival liet Dounia ons verwonderd achter na Salut Copain, het KASK afstudeerproject waarmee ze SABAM Jongtheaterschrijfprijs won op Theater aan Zee. In 2017 werd de solo geselecteerd voor Circuit X, dat beloftevolle jonge makers de kans biedt om hun werk te tonen in cultuurcentra in Vlaanderen en Nederland.

In haar nieuwe solo geeft Dounia Mahammed je een inkijk in haar gedachtewereld. Haar ingenieuze tekst is even lichtvoetig als diepzinnig en voert je mee langs levensvragen, dagelijkse beslommeringen, rijmpjes en absurde zijwegen. De improvisaties van pianist Alan Van Rompuy maken van de solo een levendige dialoog. w a t e r w a s w a s s e r is een grillige, poëtische voorstelling die je pijnlijk én vrolijk bewust maakt van de vloeibaarheid van het leven.

Tekst en spel: Dounia Mahammed
Livemuziek: Alan Van Rompuy
Artistiek advies: Tine Van Aerschot, Dries Douibi, Simon D'huyvetter

Bron: UiTinVlaanderen.be