Theater > Ich bin wie du - Kloppend Hert

Deze informatie is niet meer actueel!
In Arabland zijn de mensen sterk en groot. Trots en sentimenteel. Gastvrij en bijna perfect. In Neverland zijn de mensen zacht en mooi. Rijk en ondernemend. Niet zo gastvrij en bijna perfect. In Belgie regent het. Haider scheert zijn tenen, in afwachting van de lente. Kan je ook zijn wie je wil zijn als je uit een ander deel van de wereld komt? Fairuz is één van de beroemdste zangeressen van ...

Wanneer

  • 21 november ’18 (wo)
    van 20.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; +65j: 12,00 €; Abo: 12,00 €; -26j: 7,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationsstraat 258700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20

Info

In Arabland zijn de mensen sterk en groot. Trots en sentimenteel. Gastvrij en bijna perfect. In Neverland zijn de mensen zacht en mooi. Rijk en ondernemend. Niet zo gastvrij en bijna perfect. In Belgie regent het. Haider scheert zijn tenen, in afwachting van de lente.

Kan je ook zijn wie je wil zijn als je uit een ander deel van de wereld komt? Fairuz is één van de beroemdste zangeressen van het Midden-Oosten. Mocht je haar niet kennen: denk aan Nancy Sinatra, maar dan de Arabische versie. Ze trad op in de Royal Albert Hall in Londen, L'Olympia in Parijs en Carnegie Hall in New York. De uit Libanon afkomstige diva is al een halve eeuw dagelijks op de radio te horen, van Irak tot Marokko. Ze is het symbool voor het verlangen naar vrede in het Midden-Oosten.

Haider Al Timimi gaat de strijd aan met zijn verleden en de leegte in zijn hart en verliest zich in zijn obsessie voor Fairuz. Ich bin wie du is een voorstelling over vrijheid en werd in 2013 geselecteerd voor Circuit X.

“Haider Al Timimi laat zijn publiek meemaken hoe het is om te worden wie je wilt zijn als je achtergrond uit twee culturen bestaat. Ich bin wie du, maar ook weer net niet.” – (De Theaterkrant ****)

Regie: Haider Al Timimi, Geert Vandyck
Tekst: Geert Vandyck, Haider Al Timimi
Spel: Haider Al Timimi
Productie: i.s.m Union Suspecte

Bron: UiTinVlaanderen.be