Theater > Heilig Hart - Cie Cecilia

Deze informatie is niet meer actueel!
Heilig Hart vertelt het grappig en tegelijk pakkend verhaal van twee vrouwen en twee mannen die hun weg zoeken op de kronkelende autostrade van het leven. Daarbij crashen ze meer dan ze willen. Midden in de grillen van hevige verleiding en bijna opgebrand, zitten hun verslaafde zielen en lijven vol moed maar ook wanhoop. Ontwapenend eerlijk en vol kleurrijke panache toveren Robrecht Vanden ...

Wanneer

  • 16 november ’18 (vr)
    van 20.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €; +65j, -26j: 14,00 €; Abo: 14,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationsstraat 258700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be

Info

Heilig Hart vertelt het grappig en tegelijk pakkend verhaal van twee vrouwen en twee mannen die hun weg zoeken op de kronkelende autostrade van het leven. Daarbij crashen ze meer dan ze willen. Midden in de grillen van hevige verleiding en bijna opgebrand, zitten hun verslaafde zielen en lijven vol moed maar ook wanhoop.
Ontwapenend eerlijk en vol kleurrijke panache toveren Robrecht Vanden Thoren (Tom & Harry, Poepsimpel, Zingarate) en Gilles De Schryver (Tom & Harry, Code 37, het KIP) samen met Anemone Valcke (Offline, Vriendinnen, Bevergem) en Linde Carrijn (Wachten en andere Heldendaden, Vermist) één grote serenade en smeekbede naar redding tevoorschijn. Ja, liefde kan sneller verloren gaan dan we willen, maar moet alstublieft absoluut ook terugkeren. Welkom op de roetsjbaan van Heilig Hart.

Na het enorm succesvolle Poepsimpel en Zingarate gaat Arne Sierens, 'de grootmeester van het alledaagse melodrama', samen met die grote talenten rond hem weer voor adembenemend theater.
Herkenbaar, grappig en heerlijk meeslepend.

Tekst en regie: Arne Sierens
Spel: Robrecht Vanden Thoren, Gilles De Schryver, Anemone Valcke, Linde Carrijn
Live-muziek: Jean-Yves Evrard

Bron: UiTinVlaanderen.be