Theater > Solidariteit - Maelstrom

Deze informatie is niet meer actueel!
Als jij het woord solidariteit hoort, wat roept dat in je op? En als iemand je zou vragen 'wat is solidariteit vandaag?', wat zou je daarop antwoorden? Heeft het woord vandaag nog betekenis? Moeten we het weggooien? Vervangen door een ander begrip? Anders invullen? Waar zie jij vandaag echte solidariteit – of het nieuwe begrip – in actie? Dat is de zoektocht die we samen met jou willen doen ...

Wanneer

  • 28 september ’18 (vr)
    van 20.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; +65, -26: 12,00 €; Abo: 12,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be

Info

Als jij het woord solidariteit hoort, wat roept dat in je op? En als iemand je zou vragen 'wat is solidariteit vandaag?', wat zou je daarop antwoorden? Heeft het woord vandaag nog betekenis? Moeten we het weggooien? Vervangen door een ander begrip? Anders invullen? Waar zie jij vandaag echte solidariteit – of het nieuwe begrip – in actie? Dat is de zoektocht die we samen met jou willen doen voor onze derde voorstelling van Maelstrom.

Net zoals bij onze vorige voorstelling Brief aan mijn Kind (2017) bevragen we het Tieltse publiek. En met de antwoorden die we krijgen, maken wij de voorstelling. Deze keer werken we ook samen met middenveldorganisaties, interviewen we experts en maken beelden van solidariteit in de praktijk.

De voorstelling wordt een theatraal reisverslag van onze zoektocht naar de kern van solidariteit. Een driedimensionale longread, waar je middenin zit.

Wil je zelf een foto, een filmpje, een tekst, een suggestie over solidariteit met ons delen? Heel graag!: www.maelstrom.be/solidariteit. Met wat jij daar post, maken wij de voorstelling.

Concept, spel en tekst, ism het publiek: Jorre Vandenbussche, Thomas Janssens
Compositie en geluid: Ruben Nachtergaele
Zang: Kapinga Gysel

Bron: UiTinVlaanderen.be