Humor > No Man Show - Walter Baele

Deze informatie is niet meer actueel!
'Geacht publiek, hartelijk welkom maar ik ben er niet.' Zo begint de nieuwe show van Walter Baele die al jaren schittert in het tv-programma 'Tegen de sterren op'. Zijn alter ego's moeten het in deze show dus alleen zien te redden. Wat doen Martin Rigolle en co? Of is het rekenen op een noodinterventie van koning Filip, onze premier en Willy Naessens? No Man Show is een one man show zonder de ...

Wanneer

  • 15 februari ’19 (vr)
    van 20.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 18,00 (Basistarief: 18,00 €; 65+, -26: 16,00 €; Abo: 16,00 €)

Waar

naam
Cultuurcentrum Gildhof
adres
Sint-Michielstraat 98700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20

Info

'Geacht publiek, hartelijk welkom maar ik ben er niet.' Zo begint de nieuwe show van Walter Baele die al jaren schittert in het tv-programma 'Tegen de sterren op'. Zijn alter ego's moeten het in deze show dus alleen zien te redden. Wat doen Martin Rigolle en co? Of is het rekenen op een noodinterventie van koning Filip, onze premier en Willy Naessens?

No Man Show is een one man show zonder de man voor wie we allemaal zijn gekomen. Wat een vlotte avond moest worden dreigt te eindigen in een nooit eerder gezien brokkenparcours.

Met zijn mimiek en timing creeërt 'de man van 1001 typetjes' in enkele seconden tijd een nieuwe fantasiewereld. Wekelijks schittert hij 'tegen de sterren op' in het gelijknamig televisieprogramma.

“Zeer overtuigend … lekkere woordspelingen en fijne satire … Hij heeft geen noemenswaardige attributen nodig om de perfect geïmiteerde personages treffend neer te zetten.” – (De Standaard)
“Ik heb bewondering voor het precisiewerk van 'le Baele'.” – (Humo)

Bron: UiTinVlaanderen.be