De lange tocht: er is hoop in de strijd tegen kanker

Deze informatie is niet meer actueel!
Prof. Johan Swinnen is kankeronderzoeker aan het Leuvens Kankerinstituut. Zeven jaar geleden kwam de ziekte plots heel dichtbij toen bij zijn zoon Pieter een hersentumor werd vastgesteld. Johan beloofde om van Leuven naar Compostela te lopen als zijn zoon de ziekte zou overleven. Intussen heeft hij die belofte mogen waarmaken. Met meer dan 850 brieven van en voor kankerpatiënten in zijn rugzak ...

Wanneer

  • 18 september ’18 (di)
    van 19.30 u tot 21.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
WZC Sint-Andries (2° verdieping - Ensorzaal)
adres
Krommewalstraat 98700 Tielt

Tickets

Telefoon
0475 20 88 31
ingridpauwels@skynet.be

Info

Prof. Johan Swinnen is kankeronderzoeker aan het Leuvens Kankerinstituut.
Zeven jaar geleden kwam de ziekte plots heel dichtbij toen bij zijn zoon Pieter een hersentumor werd vastgesteld. Johan beloofde om van Leuven naar Compostela te lopen als zijn zoon de ziekte zou overleven.
Intussen heeft hij die belofte mogen waarmaken. Met meer dan 850 brieven van en voor kankerpatiënten in zijn rugzak stak hij een hart onder de riem van veel mensen.
Johan vertelt over zijn lange tocht als kankeronderzoeker en als papa van een kankerpatiënt. Aan de hand van foto's en filmfragmenten neemt hij ons mee op weg naar Compostela en schetst hij hoe ook het kankeronderzoek een lange tocht aflegt.
Zijn voordracht inspireert en brengt hoop. 'Als we echt willen, kunnen we veel bereiken'.
Reservatie is verplicht.

Bron: UiTinVlaanderen.be