Boterhammen in de bib: Jeroen Walravens - Het is altijd nu

Deze informatie is niet meer actueel!
Op zijn 21ste komt Jeroen ten val. De komende 4 weken ligt Jeroen in coma. Als hij ontwaakt, wordt hij wakker in een lichaam dat niet meer hetzelfde is. Hij wordt gedwongen om de wereld door andere ogen te bekijken. Spreken, stappen, staan of rechtop zitten, ... het lukt niet meer vanwege de hersenschade. Jeroen zal nooit meer worden wie hij ooit was. Hij besluit hierin een kans te zien. ...

Wanneer

  • 27 september ’18 (do)
    van 12.15 u tot 13.15 u

Prijs

€ 2,50 (Basistarief: 2,50 €)

Waar

naam
Openbare bibliotheek Tielt
adres
Lakenmarkt 98700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 10
bibliotheek@tielt.be

Info

Op zijn 21ste komt Jeroen ten val. De komende 4 weken ligt Jeroen in coma. Als hij ontwaakt, wordt hij wakker in een lichaam dat niet meer hetzelfde is. Hij wordt gedwongen om de wereld door andere ogen te bekijken.
Spreken, stappen, staan of rechtop zitten, ... het lukt niet meer vanwege de hersenschade. Jeroen zal nooit meer worden wie hij ooit was. Hij besluit hierin een kans te zien. Misschien heeft hij nu een vrijheid gewonnen om zichzelf te herontdekken en om te kiezen welke persoon hij zou worden?
Momenteel werkt Jeroen als coach en persoonlijk begeleider van mensen die in een gelijkaardige situatie zijn terechtgekomen. Hij komt naar Tielt om te getuigen over een periode van volharding en hoe zijn tegenslag hem heeft gevormd tot de mens die hij nu is.

Bron: UiTinVlaanderen.be