Virtual Reality: een kennismaking.

Deze informatie is niet meer actueel!
Voor veel mensen is virtual reality (VR) iets uit science fiction-films. Maar wist je dat iedereen vandaag al kan genieten van erg realistische VR-filmpjes? En wist je dat zelfs het aanbod aan gratis filmpjes tegenwoordig al groot en divers is? Stap rond in het paleis van Versailles, ga een kijkje nemen op de maan, vlieg eens rond de zon of beleef een levensechte rit op een gigantische ...

Wanneer

  • 27 oktober ’18 (za)
    van 09.30 u tot 10.30 u
  • 27 oktober ’18 (za)
    van 10.45 u tot 11.45 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Openbare bibliotheek Tielt
adres
Lakenmarkt 98700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 8210
bibliotheek@tielt.be

Info

Voor veel mensen is virtual reality (VR) iets uit science fiction-films. Maar wist je dat iedereen vandaag al kan genieten van erg realistische VR-filmpjes? En wist je dat zelfs het aanbod aan gratis filmpjes tegenwoordig al groot en divers is? Stap rond in het paleis van Versailles, ga een kijkje nemen op de maan, vlieg eens rond de zon of beleef een levensechte rit op een gigantische rollercoaster. Als je een smartphone hebt (best van 2015 of recenter), kun je er ervan meegenieten.
Kom naar één van onze workshops op zaterdag 27 oktober en val van de ene virtuele verbazing in de andere! Breng zeker je eigen smartphone mee.

Bron: UiTinVlaanderen.be