4: STILL LIFE

Deze informatie is niet meer actueel!
Met '4: STILL LIFE' dook choreografe Nicole Beutler in de dansgeschiedenis en destilleerde daaruit de essentiële bouwstenen van het dansduet tussen man en vrouw: van de barokke hofdans via Lindy Hop naar de postmoderne dans. De geometrie van vierkant, cirkel en driehoek waren de leidraad voor deze muzikale en beeldende compositie. Het stuk is een compositie van vijf bewegende stillevens; een ...

Wanneer

  • 06 april ’19 (za)
    van 20.30 u tot 23.00 u

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €; -26: 14,00 €; 65+: 14,00 €; Abonnementsprijs CC Gildhof ( enkel te bestellen via CCG): 14,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Tickets

website
http://www.malpertuis.be

Contact

Telefoon
051/40.62.90
info@malpertuis.be

Info

Met '4: STILL LIFE' dook choreografe Nicole Beutler in de dansgeschiedenis en destilleerde daaruit de essentiële bouwstenen van het dansduet tussen man en vrouw: van de barokke hofdans via Lindy Hop naar de postmoderne dans. De geometrie van vierkant, cirkel en driehoek waren de leidraad voor deze muzikale en beeldende compositie.

Het stuk is een compositie van vijf bewegende stillevens; een dans van de ruimte, een bijzondere hofdans, een paringsdans, een ritueel en een Lichtspiel. Elk deel heeft zijn eigen sfeer en energie, ondersteund door de muziek van Beutlers vaste componist Gary Shepherd aka Streamer – die ondertussen ook bij Malpertuis zijn strepen verdiende dankzij de muziekscore voor Hele dagen in de bomen en Beginners.

'4: STILL LIFE' ging in 2013 in première als coproductie tussen NBprojects en Theater Malpertuis. 4: STILL LIFE komt nog één keer langs in Malpertuis. Mis het niet want deze voorstelling is een streling voor oog en oor.

Bron: UiTinVlaanderen.be