Ouderennamiddag > Showprogramma: Hugo Symons + Koen Crucke + ballet Showcase

Deze informatie is niet meer actueel!
Hugo Symons is de geknipte gastheer voor uw shownamiddag. U kent hem allen beslist als sportjournalist bij VRT en ten tijde van HT&D op VTM. Hij is een cabaretier in hart en nieren. Hugo wandelt in zijn shows door zijn leven, liedjes vormen de fluwelen draad doorheen de voorstelling. Showballet Showcase is zowaar het beste showballet van België. Vele danser(essen) hebben internationale ...

Wanneer

  • 22 november ’18 (do)
    van 14.00 u tot 16.30 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Europahal
adres
Gen.Maczekplein8700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20

Info

Hugo Symons is de geknipte gastheer voor uw shownamiddag. U kent hem allen beslist als sportjournalist bij VRT en ten tijde van HT&D op VTM. Hij is een cabaretier in hart en nieren. Hugo wandelt in zijn shows door zijn leven, liedjes vormen de fluwelen draad doorheen de voorstelling.
Showballet Showcase is zowaar het beste showballet van België. Vele danser(essen) hebben internationale ervaring uit Lido, Moulin Rouge en laten u wegdromen met hun prachtige kostuums en pluimen.
Koen Crucke is een rasentertainer. Hij verzorgde meerdere glansrollen in grote musicals maar speciaal voor Tielt brengt hij de grootste klassiekers en meezingers. Stuk voor stuk nummers die u kent en kan meezingen.
Dit trio zal elkaar voortdurend afwisselen en u meenemen op een rollercoaster van entertainment, gekende melodieën en lachkrampen. Een namiddag die u beslist niet wenst te missen.

Bron: UiTinVlaanderen.be