Oskar Jeugdfilmfestival > De buurtspion

Deze informatie is niet meer actueel!
De tienjarige Agathe-Christine is een buitenbeentje en gek op mysteries. Ze wil graag privédetective worden. Een kantoor heeft ze al: in hun nieuwe huis in de stad, tovert ze de kelder om tot een klein detectivebureau. Daar bijt ze zich vast in haar eerste zaak: in de buurtwinkel verdwijnen er voortdurend koekjes uit de rekken. Haar slungelachtige buurjongen Vincent zorgt voor nog meer ...

Wanneer

  • 03 maart ’19 (zo)
    van 17.00 u tot 19.15 u

Prijs

€ 6,00 (Basistarief: 6,00 €; -12j: 4,00 €; 2 films: 10,00 €; 2 films: 7,00 €)

Waar

naam
Cultuurcentrum Gildhof
adres
Sint-Michielstraat 98700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be

Contact

website
http://www.gildhof.be

Info

De tienjarige Agathe-Christine is een buitenbeentje en gek op mysteries. Ze wil graag privédetective worden. Een kantoor heeft ze al: in hun nieuwe huis in de stad, tovert ze de kelder om tot een klein detectivebureau. Daar bijt ze zich vast in haar eerste zaak: in de buurtwinkel verdwijnen er voortdurend koekjes uit de rekken. Haar slungelachtige buurjongen Vincent zorgt voor nog meer mysterie. Telkens Agathe-Christine (codenaam: AC) hem ziet, krijgt ze een raar gevoel in haar buik. Dat raadsel is zo mogelijk nog moeilijker op te lossen … .

Regie: Karla Von Bengtson
DK / 2017 / 77 min.
6+ - Animatiefilm – Nederlands gesproken

Cultuurcentrum Gildhof verwelkomt iedereen in ware filmstijl op kindermaat met een rode loper, popcorn en een filmische schminkhoek om het compleet te maken.

Bron: UiTinVlaanderen.be