GEANNULEERD - Duo Luciano Massa (gitaar) - Omar Massa (bandoneon)

Deze informatie is niet meer actueel!
Vanwege de Belgische nationale staking en de impact op het luchtverkeer, zijn we genoodzaakt om het concert met Luciano Massa en Omar Massa te annuleren. We bieden onze oprechte verontschuldigingen aan voor dit ongemak. Dit bandoneon- en gitaarduo is afkomstig uit Argentinië maar is gevestigd in Europa van waaruit ze een productieve concertactiviteit lanceren. Omar woont in Duitsland terwijl ...

Wanneer

  • 17 februari ’19 (zo)
    van 15.00 u tot 16.00 u

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; VVK Volwassenen: 10,00 €; VVK Volwassenen +pas: 9,00 €; VVK Studenten: 8,00 €; VVK Studenten +pas: 7,00 €; ADD Volwassenen +pas: 11,00 €; ADD Studenten: 10,00 €; ADD Studenten +pas: 9,00 €)

Waar

naam
Kapel Zusters van het Geloof
adres
Krommewalstraat 7 (witte deur)8700 Tielt

Tickets

info@promusicatielt.be

Info

Vanwege de Belgische nationale staking en de impact op het luchtverkeer, zijn we genoodzaakt om het concert met Luciano Massa en Omar Massa te annuleren. We bieden onze oprechte verontschuldigingen aan voor dit ongemak.

Dit bandoneon- en gitaarduo is afkomstig uit Argentinië maar is gevestigd in Europa van waaruit ze een productieve concertactiviteit lanceren. Omar woont in Duitsland terwijl Luciano in België woont. In 2017 gaven ze hun eerste concerttournee in België (waaronder ook in Tielt) en Nederland, met zeer warme reacties van het publiek. Het hoogtepunt van die tournee was een volledig uitverkocht concert in Gent. Hun repertoire omvat een frisse visie van de Argentijnse meesters als Piazzolla of Gusatavino, evenals levendige uitvoeringen van barokmuziek. Een concert gegeven door Omar en Luciano is altijd een zeer intense ervaring.

Bron: UiTinVlaanderen.be

foto: Duo Massa

Categorie

Organisatie

naam
Pro Musica, tieltse ateliers voor muziek, woord en dans
Alle activiteiten
Deel deze pagina