In Vorm > Spreken voor groepen

Deze informatie is niet meer actueel!
Er komt een personeelsfeestje of een trouwerij aan en er wordt een woordje van je verwacht … De vereniging organiseert een avond en jij krijgt de micro … Van jou wordt verwacht dat je een vrij podium aan elkaar babbelt of een product lanceert … Iedereen moet vroeg of laat wel eens een groep toehoorders aanspreken. De ene zweet al z'n klieren los bij de gedachte en stottert er op los, de andere ...

Wanneer

  • 05 maart ’19 (di)
    van 19.30 u tot 21.30 u

Prijs

€ 48,00 (Basistarief: 48,00 €)

Waar

naam
Cultuurcentrum Gildhof
adres
Sint-Michielstraat 98700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be

Contact

website
http://www.gildhof.be

Info

Er komt een personeelsfeestje of een trouwerij aan en er wordt een woordje van je verwacht … De vereniging organiseert een avond en jij krijgt de micro … Van jou wordt verwacht dat je een vrij podium aan elkaar babbelt of een product lanceert … Iedereen moet vroeg of laat wel eens een groep toehoorders aanspreken. De ene zweet al z'n klieren los bij de gedachte en stottert er op los, de andere voelt zich als een vis in het water bij al die aandacht. Toch zijn beide zeer welkom op deze cursus!

Het is namelijk zeer belangrijk om je bewust te zijn van hoe je overkomt naar de groep toe. We spreken niet alleen met onze stem maar ook met ons lichaam en onze ogen. Via stemoefeningen en oefeningen uit het improvisatietheater leren we bij. Niet alleen het zelf ondergaan, maar ook het reflectief kijken naar elkaar helpt ons verder te ontwikkelen.

We helpen je om te spreken met vertrouwen en te communiceren met effect.

Docent Pieter Beck verdiende zijn sporen in het improvisatietheater en volgde diverse stages en opleidingen bij The Loose Moose Theatre Company in Calgary, Improv Olympic in Chicago, en Wisper uit Gent en Leuven.

Data: dinsdag 5, 12, 19 en 26 maart 2019
Begeleiding: Pieter Beck, Opendoek
Locatie: nog nader te bepalen
I.s.m. vormingplus Midden- en Zuid West-Vlaanderen

Bron: UiTinVlaanderen.be