Poco Loco 7-12 jarigen Bakkerijmuseum Veurne en Destrooper Lo

Deze informatie is niet meer actueel!
We worden omgetoverd tot bakkers. De jongsten bakken brood en de oudsten ontdekken dat er een aantal speciale ingrediënten nodig zijn om zelf speculaas te bakken. Onze bakkunsten nemen we natuurlijk mee naar huis. In de koekjesfabriek van Jules Destrooper komen we alles te weten over de oude familierecepten maar ook hoe de wereldberoemde koekjes gebakken worden. Natuurlijk staat proeven ...

Wanneer

  • 07 maart ’19 (do)
    van 08.30 u tot 17.00 u

Prijs

€ 15,00 (Basistarief: 15,00 €)

Waar

naam
Watewy Hondstraat 100 TIELT
adres
hondstraat 1008700 Tielt

Info

We worden omgetoverd tot bakkers. De jongsten bakken brood en de oudsten ontdekken dat er een aantal speciale ingrediënten nodig zijn om zelf speculaas te bakken. Onze bakkunsten nemen we natuurlijk mee naar huis.
In de koekjesfabriek van Jules Destrooper komen we alles te weten over de oude familierecepten maar ook hoe de wereldberoemde koekjes gebakken worden. Natuurlijk staat proeven hierbij uitgebreid op het programma.
Dit wordt een echte lekkerbekken dag!
Online inschrijven kan vanaf zaterdag 9 februari om 10u00 tot 2 dagen voor de activiteit en zolang er vrije plaatsen zijn. Kosteloos annuleren kan tot en met vrijdag 22 februari om 17u00. Bij latere annulatie wordt de annulatievergoeding (50%) gerekend.

Bron: UiTinVlaanderen.be