Freakersdag in Drongengoed en Maldegemveld

Deze informatie is niet meer actueel!
Je hoeft niet ver te lopen om ondergedompeld te worden in verbluffend mooie natuur. Waar de mens de natuur (terug) kansen geeft is er (weer) hoop. Kom gerust mee kijken en geniet er met volle teugen van. Met de auto richting Drongengoed. Hier vind je een ongelooflijk mooi en al heel oud bosgebied. Een pareltje voor de natuurliefhebber.  De boswachter van ter plaatse leidt ons van de ene spot ...

Wanneer

  • 15 juni ’19 (za)
    van 13.30 u tot 23.00 u

Waar

naam
station Tielt
adres
stationsplein8700 Tielt

Info

Je hoeft niet ver te lopen om ondergedompeld te worden in verbluffend mooie natuur. Waar de mens de natuur (terug) kansen geeft is er (weer) hoop. Kom gerust mee kijken en geniet er met volle teugen van.

Met de auto richting Drongengoed. Hier vind je een ongelooflijk mooi en al heel oud bosgebied. Een pareltje voor de natuurliefhebber.  De boswachter van ter plaatse leidt ons van de ene spot naar de andere. 

Traagzaam trekken we dan verder richting Maldegemveld. We zoeken voor jouw de meest exclusieve picknickplaats om te aperitieven en om te eten voor avond. Bubbels en hapjes, koud buffet à volonté met aangepaste dranken en een overheerlijk dessertje. Je hoeft aan niets te denken, voor niets te zorgen. Wij doen het weer eens voor jou.

Na het avondeten verkennen we het Maldegemveld. Een gids neemt ons op sleeptouw.

 Benodigdheden:goede wandelschoenen, gidsen en kijkers.

Wie zich een beeld wil vormen van de gebieden:

en

 Deelnameprijs:

Leden Natuurpunt: 20 euro
Niet-leden: 25 euro

Inschrijven:verplicht en via mail bij marc.cassaert@detorenvalk.be en dat voor 7 juni 2019