FAIRTRADETERRAS

Deze informatie is niet meer actueel!
Het fairtradeterras van Oxfam Wereldwinkel Tielt is de ideale plaats om je rustig neer te vleien tijdens de Tieltse Feesten. Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli kan je er na de middag je dorst laven met fairtradeproducten. Je kan er genieten van een glaasje wijn, een verfrissend glas fruitsap, cola, ice-tea of limonade. Misschien heb je liever een heerlijke tas koffie of wil je ...

Wanneer

  • 05 juli ’19 (vr)
    van 13.00 u tot 21.00 u
  • 06 juli ’19 (za)
    van 13.00 u tot 21.00 u
  • 07 juli ’19 (zo)
    van 13.00 u tot 21.00 u

Waar

naam
Oxfam Wereldwinkel
adres
Bruggestraat 178700 Tielt

Contact

website
http://owwtielt.be

Info

Het fairtradeterras van Oxfam Wereldwinkel Tielt is de ideale plaats om je rustig neer te vleien tijdens de Tieltse Feesten. Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli kan je er na de middag je dorst laven met fairtradeproducten.

Je kan er genieten van een glaasje wijn, een verfrissend glas fruitsap, cola, ice-tea of limonade. Misschien heb je liever een heerlijke tas koffie of wil je proeven van één van onze vele soorten thee. Met een verwenkoffie of –thee maak je meteen kennis met een aantal van onze lekkernijen.
Om de tropische sfeer te verzekeren, zorgen we voor een heerlijke mojito.
Bier zit niet meer in ons assortiment maar speciaal voor het tropisch terras hebben we vier bieren uitgekozen die bio of fairtrade zijn.

Wil je tijdens de Tieltse Feesten even uitrusten of gewoon gezellig een terrasje doen, dan is er slechts één adres: Bruggestraat 17.
Een bezoek aan ons terras is het zeker waard; het is er sfeervol, lekker en je steunt Oxfam Wereldwinkel (en vooral onze partners in het zuiden).

Bron: UiTinVlaanderen.be