Streekbieravond

Deze informatie is niet meer actueel!
Zaterdag 3 augustus is het weer tijd voor onze jaarlijkse gezellige Streekbieravond (18de editie)! Neem jouw vrienden, familie en buren mee en zak af naar het terras van de parochiezaal om één of meerdere streekbiertjes te nuttigen in een uiterst gezellige setting. Wat hoef je hiervoor te doen? Zitten, bestellen, genieten en met een glimlach terug huiswaarts keren. Je kan er genieten van meer ...

Wanneer

  • 03 augustus ’19 (za)
    van 19.00 u tot 04.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Parochiezaal
adres
Jules Van Ooststraat 14 a8700 Aarsele (Tielt)

Info

Zaterdag 3 augustus is het weer tijd voor onze jaarlijkse gezellige Streekbieravond (18de editie)!

Neem jouw vrienden, familie en buren mee en zak af naar het terras van de parochiezaal om één of meerdere streekbiertjes te nuttigen in een uiterst gezellige setting.

Wat hoef je hiervoor te doen?

Zitten, bestellen, genieten en met een glimlach terug huiswaarts keren.

Je kan er genieten van meer dan 20 verschillende streekbieren. Er zullen zowel bekende als onbekende blonde, tripel, bruine & amber bieren te verkrijgen zijn. Ook nemen we alcoholvrij bier op in onze drankenlijst. Voor de niet-
bierliefhebbers voorzien we cava, frisdrank en voldoende (alcoholvrije) alternatieven. Zo kan iedereen genieten van de Streekbieravond.

Daarnaast kunnen de kleinsten zich ook amuseren op het springkasteel.

Met andere woorden, voor elk wat wils!

Niet alleen tijdens, maar ook na de Streekbierloop, ben je welkom in en rond de parochiezaal om ons uitgebreid aanbod te ontdekken. Wij blijven open zolang je blijft bestellen.

Naast de heerlijke biertjes is de warme zomeravond alvast ook besteld! Tot dan!

Bron: UiTinVlaanderen.be