Streekbierloop

Deze informatie is niet meer actueel!
Wanneer: Zaterdag 3 augustus vanaf 14u (ophalen borstnummers vanaf 13u30 in het JOC, Schoolstraat 1A, Aarsele (Tielt)). Waar: Parcours door Aarsele centrum met organisatie vanuit Jules van Ooststraat 14, Aarsele (Tielt) Met de Streekbierloop biedt de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele je graag een sportief evenement aan waar jouw inspanning integraal beloond wordt. De beloning ...

Wanneer

  • 03 augustus ’19 (za)
    van 14.00 u tot 17.00 u

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; -16: 5,00 €; +16 ADD: 15,00 €; -16 ADD: 7,00 €)

Waar

naam
Parochiezaal
adres
Jules Van Ooststraat 148700 Tielt

Info

Wanneer: Zaterdag 3 augustus vanaf 14u (ophalen borstnummers vanaf 13u30 in het JOC, Schoolstraat 1A, Aarsele (Tielt)).
Waar: Parcours door Aarsele centrum met organisatie vanuit Jules van Ooststraat 14, Aarsele (Tielt)

Met de Streekbierloop biedt de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele je graag een sportief evenement aan waar jouw inspanning integraal beloond wordt. De beloning bestaat uit zorgvuldig geselecteerde streekbieren, van populaire blondjes over onbekende bruine biertjes tot vergeten amber klassiekers. De Streekbierloop gaat door op kermiszaterdag 3 augustus 2019. Je mag lopen, wandelen of joggen.

De beloning komt er nadat je de rondes hebt afgelegd. De streekbieren worden meegegeven in een mooi pakket. De rondes beslaan ongeveer anderhalve kilometer en brengen je doorheen het centrum van Aarsele (deelgemeente van Tielt) dat voor de gelegenheid verkeersvrij is gemaakt. Het parcours bestaat volledig uit verharde wegen. Er is een maximum voorzien van 6 streekbieren, meer lopen is natuurlijk toegestaan.

Ook jouw kinderen zijn welkom op deze Streekbierloop. Zij kunnen eveneens deelnemen, maar dan met aangepaste verdienste. Er is tevens een springkasteel voorzien.

De bijdrage per inschrijving vooraf is € 12 per volwassene en € 5 per kind (tot 16 jaar). Beslis je op de dag zelf nog om deel te nemen, dan betaal je respectievelijk € 15 en € 7. De inschrijving bevat een sportverzekering, EHBO-voorziening en douches.

Bron: UiTinVlaanderen.be