Vlinderinventarisatie27 juli 2019

Deze informatie is niet meer actueel!
Vlinders zijn vliegende juweeltjes. Ze dansen in de lucht. Hun kleuren zijn overweldigend. Hun leven is een en al mysterie. Die pracht willen we van nabij bekijken tijdens deze inventarisatie georganiseerd door Natuurpunt De Torenvalk met ondersteuning van  ' Stadlandschap 't West-Vlaamse Hart'.   Een gids van de vlinderwerkgroep van Natuurpunt De Torenvalk vertelt al wat je wil weten over ...

Wanneer

  • 27 juli ’19 (za)
    van 14.30 u tot 16.30 u

Waar

naam
B&B Gezellehof
adres
Axpoelmolenstraat 138700 Tielt

Info

Vlinders zijn vliegende juweeltjes. Ze dansen in de lucht. Hun kleuren zijn overweldigend. Hun leven is een en al mysterie. Die pracht willen we van nabij bekijken tijdens deze inventarisatie georganiseerd door Natuurpunt De Torenvalk met ondersteuning van  ' Stadlandschap 't West-Vlaamse Hart'.  

Een gids van de vlinderwerkgroep van Natuurpunt De Torenvalk vertelt al wat je wil weten over deze groep insecten. Iedereen is welkom en er is geen enkele voorkennis verreist. 

De activiteit duurt ongeveer 2 uur.

Inschrijven verplicht bij Dirk Willemyns: d.willemyns@telenet.be of 0479 92 21 86.

Maximum 25 deelnemers.

Deelnameprijs: gratis voor Natuurpuntleden, 2 euro voor niet-leden. Kinderen -12 jaar gratis.

 Deze activiteit kadert in 'De Grote Vlindertelling' van Natuurpunt. Natuurpunt wil te weten komen hoe het gesteld is met de vlinders in Vlaanderen. Tel  in juli de vlinders in je eigen tuin en help zo mee aan de Grote Vlindertelling van Natuurpunt.

Op www.natuurpunt.be/pagina/de-grote-vlindertelling-van-natuurpunt verneem je alles over de telling en kan je een gratis vlindergids aanvragen.