Digidokter: De smartphone als gps-toestel.

Deze informatie is niet meer actueel!
Met Google Maps kan je heel eenvoudig een route uitstippelen voor verplaatsingen met de auto, het openbaar vervoer, de fiets of gewoon te voet. Je stippelt zelf de route uit of je laat Google uitrekenen wat de kortste route is of wat de snelste route is. Via 'Google Street View' kun je moeilijke kruispunten of op- en afritten virtueel vooraf al eens bekijken. Vlak voor vertrek kun je ook de ...

Wanneer

  • 15 juni ’19 (za)
    van 10.00 u tot 12.00 u

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: 5,00 €)

Waar

naam
Openbare bibliotheek Tielt
adres
Lakenmarkt 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 10
bibliotheek@tielt.be

Info

Met Google Maps kan je heel eenvoudig een route uitstippelen voor verplaatsingen met de auto, het openbaar vervoer, de fiets of gewoon te voet. Je stippelt zelf de route uit of je laat Google uitrekenen wat de kortste route is of wat de snelste route is. Via 'Google Street View' kun je moeilijke kruispunten of op- en afritten virtueel vooraf al eens bekijken. Vlak voor vertrek kun je ook de verkeersdrukte op jouw route nog eens controleren zodat je niet onverwacht in een file terecht komt.

Google maps heeft een constante dataverbinding nodig. Er bestaan echter apps die ook offline werken. Met Maps.Me, HereWeGo en OsmAnd kun je ook zonder mobiele verbinding navigeren. Ook deze apps komen in de sessie aan bod.

Bron: UiTinVlaanderen.be