TENTOONSTELLING MODEL STAAN

Deze informatie is niet meer actueel!
Deze expo confronteert werk van Rita Vlaeminck, docent aan de Stedelijke Kunstacademie, met hedendaagse kunstenaars die net als Rita een intense verhouding hebben met hun model. De laatste groepstentoonstelling van dit schooljaar staat in het teken van het afscheid, omwille van haar pensioen, van Rita Vlaeminck als docent aan de Stedelijke Kunstacademie. Rita is naast leerkracht ook ...

Wanneer

  • 04 mei ’19 (za)
    -
    01 juni ’19 (za)

Waar

naam
Stedelijke Kunstacademie Tielt
adres
Lakenmarkt 38700 Tielt

Info

Deze expo confronteert werk van Rita Vlaeminck, docent aan de Stedelijke Kunstacademie, met hedendaagse kunstenaars die net als Rita een intense verhouding hebben met hun model.


De laatste groepstentoonstelling van dit schooljaar staat in het teken van het afscheid, omwille van haar pensioen, van Rita Vlaeminck als docent aan de Stedelijke Kunstacademie.

Rita is naast leerkracht ook kunstschilder die zich toelegt op het portretteren van haar naasten. De expo confronteert haar werk met dat van hedendaagse kunstenaars Philip Van Isacker (beeldhouwkunst), Athos Burez (fotografie), Mieke Teirlinck (schilderkunst), Steven Peters Caraballo (schilderkunst), Dirk Bogaert (videokunst), Kati Heck (DE) (schilderkunst), Vincent Geyskens (schilderkunst/tekenkunst) en Anouk Kruithof (multidisciplinair).



Opening

Vrijdag 3 mei om 20u00

Openingsuren

Van dinsdag tot vrijdag 13u30-21u30
Zaterdag 08u30-12u00/14u00-16u00
Gesloten op zondag, maandag, feestdagen en schoolvakanties

Bron: UiTinVlaanderen.be