Weekendrondleidingen Hallentoren

Deze informatie is niet meer actueel!
20ste verjaardag van de erkenning als werelderfgoed van de Vlaamse en Waalse belforten. In 2019 is het maar liefst twintig jaar geleden dat het Unesco Werelderfgoedcomité een reeks Vlaamse en Waalse belforten erkende als werelderfgoed. Ook onze geliefde Tieltse Hallentoren was er daar één van en dat dient natuurlijk gevierd te worden! De Hallentoren wordt dit jaar opengesteld voor het ruime ...

Wanneer

  • 13 juli ’19 (za)
    -
    15 september ’19 (zo)

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Halletoren,
adres
Markt8700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 81 79
toerisme@tielt.be
website
http://www.tielt.be

Info

20ste verjaardag van de erkenning als werelderfgoed van de Vlaamse en Waalse belforten.
In 2019 is het maar liefst twintig jaar geleden dat het Unesco Werelderfgoedcomité een reeks Vlaamse en Waalse belforten erkende als werelderfgoed. Ook onze geliefde Tieltse Hallentoren was er daar één van en dat dient natuurlijk gevierd te worden!
De Hallentoren wordt dit jaar opengesteld voor het ruime publiek. Concreet vanaf zaterdag 13 juli tot en met zondag 15 september, telkens op zaterdag en zondag van 14u00 tot 17u00.
Iedereen is welkom in de Hallentoren onder gratis begeleiding van de Tieltse Gidsenkring. Je krijgt er de nodige uitleg en toelichting over de geschiedenis van de Hallentoren en de tijdelijke tentoonstelling die er is opgebouwd.
Dit is een organisatie van het stadsbestuur in samenwerking met de Tieltse Gidsenkring.

PRAKTISCH
Waar: Hallentoren - Markt
Wanneer: van zaterdag 13 juli tot zondag 15 september
op zaterdag en zondag van 14u00 tot 17u00.
Prijs: gratis

Bron: UiTinVlaanderen.be