Melkrock

Deze informatie is niet meer actueel!
22ste editie Melkrock Tielt Spelen op zondag 11 augustus al zeker ten dans op het feeërieke recreatiedomein Watewy: Spinvis, Jaguar Jaguar, Mooneye en Crayon Sun. Hou de website en de facebookpagina van Melkrock in de gaten: binnenkort volgen meer namen. Spinvis is de nom de plume van de Nederlandse artiest Erik de Jong. Spinvis is bekend van songs als 'Voor Ik Vergeet', 'Bagagedrager', ...

Wanneer

  • 11 augustus ’19 (zo)
    van 14.00 u tot 23.59 u

Prijs

€ 20,00 (Basistarief: 20,00 €; ADD: 25,00 €)

Waar

naam
Recreatiedomein Watewy
adres
Hondstraat 1008700 Tielt

Contact

Telefoon
0485681840
bram@melkrock.com
website
http://www.melkrock.com

Info

22ste editie Melkrock Tielt
Spelen op zondag 11 augustus al zeker ten dans op het feeërieke recreatiedomein Watewy: Spinvis, Jaguar Jaguar, Mooneye en Crayon Sun. Hou de website en de facebookpagina van Melkrock in de gaten: binnenkort volgen meer namen.
Spinvis is de nom de plume van de Nederlandse artiest Erik de Jong. Spinvis is bekend van songs als 'Voor Ik Vergeet', 'Bagagedrager', 'Oostende' en 'Kom Terug'. Op Melkrock speelt Spinvis een set met full band.
Jaguar Jaguar bracht met 'Montoji' een eerste EP uit in 2018 en wierp hoge ogen in De Afrekening van StuBru met de single 'So Long'. Jaguar Jaguar speelde in 2019 in een uitverkochte AB club en een bomvolle Trix in Antwerpen. Deze zomer ontbreekt ook Melkrock niet op de agenda.
Mooneye, de band rond de West-Vlaamse singer-songwriter Michiel Libberecht, won onlangs De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Met zijn vorige groep Mickey Doyle was de man met de gouden stem twee jaar geleden tevens de winnaar van de tiende editie van de Melkrock Rally. Op Record Store Day 2019 verschijnt de eerder uitgebrachte 'Mooneye EP' nu ook op vinyl.
Crayon Sun is de nieuwe psychstonerbluesband rond Aldo Struyf (Mark Lanegan Band, ex-Millionaire, Creature With The Atom Brain) en Big Dave (The Electric Kings). Stevige en vette live act!
Meer namen volgen binnenkort!

PRAKTISCH
Waar: recreatiedomein Watewy - Hondstraat 100
Wanneer: 14u00
Prijs: € 20 VVK / € 25 ADD

Bron: UiTinVlaanderen.be