Dreeffestival

Deze informatie is niet meer actueel!
Dreef is aan zijn derde editie toe en dat zullen we geweten hebben! Zoals altijd kan je op vrijdag in de Dreef terecht voor het steviger gitaarwerk. Openers zijn de locals van Von Detta. Daarna kan je Kookaburra aan het werk zien, een garage fuzzband die je volledig zal klaarstomen voor de main act van de avond: PEUK. Deze band met leden van o.a. Millionaire en Horses on Fire zal je als een ...

Wanneer

  • 05 juli ’19 (vr)
    van 00.00 u
  • 06 juli ’19 (za)
    van 00.00 u
  • 07 juli ’19 (zo)
    van 00.00 u tot 23.59 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Paterskerk
adres
Patersdreef8700 Tielt

Info

Dreef is aan zijn derde editie toe en dat zullen we geweten hebben!
Zoals altijd kan je op vrijdag in de Dreef terecht voor het steviger gitaarwerk. Openers zijn de locals van Von Detta. Daarna kan je Kookaburra aan het werk zien, een garage fuzzband die je volledig zal klaarstomen voor de main act van de avond: PEUK. Deze band met leden van o.a. Millionaire en Horses on Fire zal je als een wervelwind meenemen en je verdwaasd achterlaten. Terug op positieven komen doen we met onze ondertussen resident dj van DREEF, dj A'LORS.
Net als bij de twee vorige edities, is de zaterdagnamiddag weer volledig gericht op het rustige karakter van DREEF, want dat is er ook.
Vanaf 14u00 is iedereen welkom om te genieten van een idyllische Patersdreef met springkasteel, schminkstand, ploeterbadje voor de kleintjes en fijne muziek van dj Plezierboot.
De bar is uiteraard al open en biedt diverse frisse drankjes aan. De foodcorner draagt zorg voor de lege maag en als toemaatje zijn er de heerlijke taartjes van Lisa Bakt!, voor jong en oud.
's Avonds zegenen de grungejongens van Capibara het podium als eersten in, waarna het de beurt is aan niemand minder dan MIAVA. Volgens kenners het beste dat België te bieden heeft in de wereld van de poststonerrock.
Na MIAVA gooien we het over een andere boeg. Het podium zal ondertussen nog maar half rechtstaan en niemand minder dan NTREK zal het dan maar helemaal afbreken.
Ondersteund door zijn vaste partner in crime JTOTHEC laat hij de Patersdreef daveren met harde beats en vlijmscherpe teksten. Hiphop is back, baby!
Om in diezelfde lijn te blijven, komt nadien de gekende dj 4T4 de benen losdraaien; afsluiten doen we met het in Tielt wereldberoemde duo Stino Lapino ft. Boekake.
Zondag vanaf 14u00 kan iedereen weer wat bekomen, dit keer onder begeleiding van deuntjes door Kapitein Seppos. Mr. B verzorgt daarna de overgang naar de avond, met het beste uit de funk en de alternatieve muziekscene.
Afsluiters op zondag zijn naar goede gewoonte dj's Rentie en Niek van de Keet geweest. Deze legendes sluiten samen met ons allen een nu al schitterende Tieltse Feesten 2019 af.
Tot op DREEF!

PRAKTISCH
Waar: Patersdreef
Wanneer: 5, 6 en 7 juli
Prijs: gratis

Bron: UiTinVlaanderen.be