Seizoensopening - BLOOS (Marte Boneschansker)

Deze informatie is niet meer actueel!
Ter gelegenheid van het nieuwe seizoen nodigt Malpertuis u uit op een wel zeer bijzondere theaterervaring. Bloos is een voorstelling van de Nederlandse theatermaakster Marte Boneschansker die gaat over datgene waar we het niet vaak over hebben: intimiteit en sensualiteit. Boneschansker interviewde over dit onderwerp allerlei vrouwen tussen de tien en de honderd jaar. Gelegen in een speciaal ...

Wanneer

  • 21 september ’19 (za)
    van 18.00 u tot 22.00 u
  • 22 september ’19 (zo)
    van 11.00 u tot 15.00 u

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €; 65+, -26, abo: 8,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Contact

website
http://www.malpertuis.be

Info

Ter gelegenheid van het nieuwe seizoen nodigt Malpertuis u uit op een wel zeer bijzondere theaterervaring. Bloos is een voorstelling van de Nederlandse theatermaakster Marte Boneschansker die gaat over datgene waar we het niet vaak over hebben: intimiteit en sensualiteit.

Boneschansker interviewde over dit onderwerp allerlei vrouwen tussen de tien en de honderd jaar. Gelegen in een speciaal daarvoor ontworpen éénpersoonsbed, luister je naar het verhaal van één van deze vrouwen. Ieder bed vertelt een ander verhaal van een andere generatie.

De voorstelling kan doorlopend bezocht worden op zaterdag 21 september tussen 18 en 22u, op zondag 22 september tussen 11 en 15u. Wel dien je vooraf je bedje te reserveren. Als je dit unieke gebeuren wil meemaken, kan je intekenen op de inschrijvingslijst via tickets.malpertuis.be. Eén verhaalsessie duurt ongeveer 35 minuten.

De dag van je bezoek staat het team van Malpertuis je ook graag te woord over de plannen van het nieuwe theaterseizoen.

Bron: UiTinVlaanderen.be