Jaarmarkt

Deze informatie is niet meer actueel!
De Stationstraat word van 14u30 tot 22u verkeersvrij gemaakt vanaf “de vierhoek” tot en met het Stationsplein voor de Jaarmarkt en een heus gratis speeldorp. Met de Stationsfeesten creëren we een gezellige jaarmarkt met correcte en mooie producten.Van ambachten, tot streekproducten, heerlijke voedingswaren, knapperige groenten, verse kazen en honing worden hier aan de passant aangeboden. ...

Wanneer

  • 18 augustus ’19 (zo)
    van 14.30 u tot 22.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
stationsomgeving
adres
Stationsplein8700 Tielt

Tickets

saskia@terminustielt.be

Info

De Stationstraat word van 14u30 tot 22u verkeersvrij gemaakt vanaf “de vierhoek” tot en met het Stationsplein voor de Jaarmarkt en een heus gratis speeldorp. Met de Stationsfeesten creëren we een gezellige jaarmarkt met correcte en mooie producten.Van ambachten, tot streekproducten, heerlijke voedingswaren, knapperige groenten, verse kazen en honing worden hier aan de passant aangeboden. Maar evengoed artisanale juwelen en lederwaren, mooie kunstwerken… zullen op de markt prijken. De bezoekers kunnen ook kennis maken met streekproducten en proeven van wijn en cava.
Tussen de stalletjes door valt er ook iets te beleven voor de kleinsten onder ons. Ook het Stationsplein en “de vierhoek” word omgetoverd tot een buiten speelplein waar de kinderen baas zijn!
Grimme, clown, springkastelen worden hier gratis opgesteld om de kinderen zich te laten uitleven !!

Bron: UiTinVlaanderen.be