26ste Smoefelwandeltocht

Deze informatie is niet meer actueel!
Je wandelt in het prachtige landschap rondom Kanegem met op tijd en stond een natje en een droogje (inbegrepen in de prijs). Start tussen 13u30 en 14u30 in de Parochiezaal. Er worden u smoefels en dranken aangeboden op diverse plaatsen langs een landelijke wandelroute, met diverse verwijzigingen naar Briek Schotte. De afstand is ongeveer 8 km. Iedereen wandelt op eigen tempo. Een greep uit ...

Wanneer

  • 25 augustus ’19 (zo)
    van 13.30 u tot 20.00 u

Prijs

€ 18,00 (Deelnameprijs (all-in):- volwassenen en jongeren ouder dan 12 j. : 18,00 €.- kleuters en lagere schoolkinderen : 13,00 €.- jonger dan 2,5 j. : gratis (maar schrijven wel in))

Waar

naam
Parochiezaal Kanegem
adres
Sint-Bavostraat 28700 Kanegem

Info

Je wandelt in het prachtige landschap rondom Kanegem met op tijd en stond een natje en een droogje (inbegrepen in de prijs). Start tussen 13u30 en 14u30 in de Parochiezaal.

Er worden u smoefels en dranken aangeboden op diverse plaatsen langs een landelijke wandelroute, met diverse verwijzigingen naar Briek Schotte. De afstand is ongeveer 8 km. Iedereen wandelt op eigen tempo. Een greep uit ons aanbod : koffie en taart, aperitief, fruit, frietjes,... Met een leuke zoektocht onderweg, die in het teken zal staan van 100 jaar Briek Schotte. (De prijsuitreiking van deze zoektocht is op zondag 8 september. De winnaars worden vooraf persoonlijk verwittigd.) Er wordt enkel vooraf ingeschreven ! (vóór 18 augustus) Kaarten zijn bij al onze bestuursleden verkrijgbaar.
foto:

Categorie

Organisatie

naam
Gezinsbond Kanegem
Alle activiteiten
Deel deze pagina