Alex Moons - Anouk Friedli

Deze informatie is niet meer actueel!
Edna en Delphine brengen de nacht door in het kantoorgebouw waar ze overdag werken. Ze hopen er namelijk achter te komen wie de onzichtbare 'Alex Moons' is, die zichzelf barricadeert achter een gesloten deur van het gebouw. Deze kleine actie van ongehoorzaamheid zet allerlei gebeurtenissen in gang. Gaandeweg blijkt dat de twee vrouwen zichzelf en hun eigen verlangens begraven hebben, maar ...

Wanneer

  • 07 december ’19 (za)
    van 20.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; 65+, abo: 12,00 €; -26: 7,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Contact

website
http://www.malpertuis.be

Info

Edna en Delphine brengen de nacht door in het kantoorgebouw waar ze overdag werken. Ze hopen er namelijk achter te komen wie de onzichtbare 'Alex Moons' is, die zichzelf barricadeert achter een gesloten deur van het gebouw. Deze kleine actie van ongehoorzaamheid zet allerlei gebeurtenissen in gang. Gaandeweg blijkt dat de twee vrouwen zichzelf en hun eigen verlangens begraven hebben, maar groeit ook de revolte tegen de corrumperende macht van het systeem waarbinnen ze werken.

Anouk Friedli is een jonge, nieuwe theatermaakster die een spannende theatertekst geschreven heeft, onder begeleiding van auteur Rob de Graaf. Een lofzang op het verlangen, vol absurdisme en geestige dialogen. Samen met de jonge actrices Annelore Crollet en Lotte Diependaele, allebei leden van het Brusselse theatercollectief K.A.K. (Koekelbergse Alliantie van Knutselaars) creëert ze nu haar eerste voorstelling in Monty Antwerpen en C Mine Genk. En daarnaast dus ook te zien in Tielt!

Bron: UiTinVlaanderen.be