Zielzoekers Triptiek Sleep in

Deze informatie is niet meer actueel!
U kent ze wel: de beelden van mensen die samen bivakkeren en overnachten in parken, gebouwen, tijdelijk opgetrokken kampen… We zien ze langskomen en zijn ze gewoon geworden. Maar weten we ook hoe het voelt om je niet terug te kunnen trekken in de veilige en private geborgenheid van je eigen huis? De toneelvloer van Malpertuis wordt voor één nacht de collectieve slaapplek van 30 mensen die daar ...

Wanneer

  • 07 november ’19 (do)
    van 21.30 u tot 23.59 u
  • 08 november ’19 (vr)
    van 00.00 u tot 10.00 u

Prijs

€ 25,00 (Basistarief: 25,00 €; 65+, -26: 20,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Tickets

website
http://www.malpertuis.be

Info

U kent ze wel: de beelden van mensen die samen bivakkeren en overnachten in parken, gebouwen, tijdelijk opgetrokken kampen… We zien ze langskomen en zijn ze gewoon geworden. Maar weten we ook hoe het voelt om je niet terug te kunnen trekken in de veilige en private geborgenheid van je eigen huis?

De toneelvloer van Malpertuis wordt voor één nacht de collectieve slaapplek van 30 mensen die daar op intekenen. Tussen 21u30 en 22u30 komt u in het theater aan en krijgt u een bed toegewezen.

Op het programma staat Zielzoekers Triptiek, een driedelige documentaire met beelden van tijdens Rasems verblijf in drie verschillende asielcentra: Menen, Bobigny en Valenciennes.

's Morgens wordt een ontbijt geserveerd, gevolgd door een nagesprek geleid door Mokhallad, waarin we het ondermeer over dromen zullen hebben. Vermoedelijk einde: 10u in de ochtend.

Meer informatie over deze unieke voorstelling en totaalbeleving via paulien@malpertuis.be.

Mokhallad Rasem is de ganse week (4-10 november) bij ons te gast. Bekijk zeker ook de andere voorstellingen die week: Zielzoekers Triptiek en Young Baghdad.

Bron: UiTinVlaanderen.be