Kanegemse HAP&TAP [85j KLJ Kanegem]

Deze informatie is niet meer actueel!
Beste (ex-)KLJ'ers, dorpsgenoten, sympathisanten KLJ Kanegem bestaat 85 jaar! Sinds 1934 is het één van de gezelligste KLJ's van de Tieltse regio en reeds 85 jaar lang zet de vereniging zich in om de Kanegemse jongeren een memorabele jeugd te laten beleven. Een jeugd met onvergetelijke herinneringen en anekdotes die tot de achterkleinkinderen toe zullen worden verder verteld. Om ons 85-jarig ...

Wanneer

  • 30 augustus ’19 (vr)
    van 19.30 u tot 23.59 u

Prijs

€ 17,00 (Basistarief: 17,00 €; Kinderen (-12j): 9,00 €)

Waar

naam
Feesttent thv Processiestraat 3 - 8700 Tielt
adres
Processiestraat 38700 Tielt

Info

Beste (ex-)KLJ'ers, dorpsgenoten, sympathisanten

KLJ Kanegem bestaat 85 jaar! Sinds 1934 is het één van de gezelligste KLJ's van de Tieltse regio en reeds 85 jaar lang zet de vereniging zich in om de Kanegemse jongeren een memorabele jeugd te laten beleven. Een jeugd met onvergetelijke herinneringen en anekdotes die tot de achterkleinkinderen toe zullen worden verder verteld.

Om ons 85-jarig bestaan te vieren organiseren we een Kanegemse HAP&TAP.
Om ons concept extra 'cachet' te geven, willen we er één grote REÜNIE van maken, waarbij er verhalen over de generaties heen worden verteld tussen en door (ex-)KLJ'ers. Er zullen ook FOTOHOEKEN aanwezig zijn en FOTOPROJECTIE om de verhalen met beeld bij te staan.
????? Heeft u foto's vanuit uw glorietijd in KLJ Kanegem? Mail ze ons, naar kljkanegem@hotmail.com !

HET CONCEPT;
????We maken het gezellig en zorgen voor een 'culinaire wandeling' van standje naar standje in ons gezellig ingereichte feesttent. Zo staan er standjes met hapjes, buikvullers en desserts.

???? Naast de hap, hebben we ook het tap-gedeelte. Verschillende (streek-)bieren, als ook wijn zullen verkrijgbaar zijn!

?? Een jubilé zonder cava, is als een café zonder bier. Om onze verjaardag te vieren trakteren we met een GRATIS GLAASJE!

???? Onze feesttent moet de gezelligste van het land worden. Met wat animatie, verschillende standtafeltjes, maar ook zithoekjes willen we er een 'cosy' geheel van maken.

?????? Wij willen zoveel mogelijk mensen bij elkaar brengen die de afgelopen 85j lid zijn geweest van KLJ Kanegem. Samen met hen en alle andere sympathisanten willen we doen wat we goed kunnen: smakelijk eten en drinken en er een gezellige avond van maken!

KAARTEN:
?? VOLW: €17
?? KIDS: €9 (-12j)

Kaarten verkrijgbaar bij alle (bestuurs-)leden of telefonisch via 0476 89 84 97 (Jochen Vanslambrouck)

Graag tot dan!
KLJ Kanegem

Bron: UiTinVlaanderen.be