Vogels kijken in de Uitkerkse polder

Deze informatie is niet meer actueel!
De winter doet elke vogelliefhebber verlangen. Verlangen om goed ingeduffeld en gewapend met verrekijker en telescoop vogels te spotten die je hier anders niet ziet. Het zijn de honderden eenden, steltlopers, roofvogels… die de aandacht opeisen. Ze verzamelen rond nog niet dichtgevroren voedselgebieden. En omdat elke winter weer anders is, weet je nooit zeker wat je te zien zult krijgen. Een ...

Wanneer

  • 28 december ’19 (za)
    van 08.00 u tot 18.00 u

Waar

naam
stationsplein Tielt
adres
stationsplein8700 Tielt

Info

De winter doet elke vogelliefhebber verlangen. Verlangen om goed ingeduffeld en gewapend met verrekijker en telescoop vogels te spotten die je hier anders niet ziet. Het zijn de honderden eenden, steltlopers, roofvogels… die de aandacht opeisen. Ze verzamelen rond nog niet dichtgevroren voedselgebieden. En omdat elke winter weer anders is, weet je nooit zeker wat je te zien zult krijgen. Een ding staat nu al vast: er zullen weer “specialekes” tussen zitten.                           Daarvoor wil een vogelspotter wel een dagje koud krijgen.

Alles voor deze dag is geregeld. Maak je klaar voor de Uitkerkse Polder. Een pareltje van 1400 ha!  Schrijf in en we houden je op de hoogte.

Deelnameprijs: Leden: 15 euro, Niet-leden: 20 euro

Inschrijven voor 15 december 2019 bij marc.cassaert@detorenvalk.be

Benodigdheden: warme kleren met laarzen of waterdicht schoeisel, verrekijker en telescoop, vogelgidsen en je picknick.

afspraak om 08:00 uur stationsplein Tielt