CD-voorstelling “A Tale Of Reeds”

Deze informatie is niet meer actueel!
Apero con Fuoco nodigt internationaal trio uit!   Hoboïst en streekgenoot Bram Nolf, fagottist Luc Loubry en pianist Hans Ryckelynck stellen er hun nieuwe CD 'A Tale of Reeds…' aan het concertpubliek voor. Luc Loubry was bijna 40 jaar fagotsolo van het Nationaal Orkest van België, waar Bram Nolf de jongste 20 jaar een collega van hem was. Samen met pianist Hans Ryckelynck (laureaat van de ...

Wanneer

  • 09 februari ’20 (zo)
    van 11.00 u tot 12.00 u

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; Leerlingen Academie: 5,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 60
samw@tielt.be

Info

Apero con Fuoco nodigt internationaal trio uit!

Hoboïst en streekgenoot Bram Nolf, fagottist Luc Loubry en pianist Hans Ryckelynck stellen er hun nieuwe CD ‘A Tale of Reeds…’ aan het concertpubliek voor.

Luc Loubry was bijna 40 jaar fagotsolo van het Nationaal Orkest van België, waar Bram Nolf de jongste 20 jaar een collega van hem was. Samen met pianist Hans Ryckelynck (laureaat van de befaamde Kapel Koningin Elisabeth) namen ze in 2019 de CD ‘A Tale of Reeds…’ op. Deze CD bevat Franse en Belgische kamermuziek van de 19° en 20° eeuw, waarvan ze de partituren in verschillende bibliotheken terugvinden. Het bleken stuk voor stuk vergeten pareltjes die ze prompt vanonder het stof vandaan haalden en terug op het podium willen brengen. Op het concert in Tielt brengen ze een bloemlezing uit deze CD: u hoort in primeur werk van Grandval, Brod, Poulenc en Françaix. Op de CD is verder ook werk terug te vinden van Van Hoof, Dubois, Absil en Poot.



Het Tieltse stadsbestuur, Rotary-Club en Piano’s Maene verlenen hun gewaardeerde steun aan de seizoenswerking.

Organisatie: Sted. Academie voor Muziek en Woord, Cultuurcentrum Gildhof, Theater Malpertuis

Prijs: aperitief inbegrepen

Bron: UiTinVlaanderen.be

foto: 2002 Apero.jpg

Categorie

Organisatie

naam
Stedelijke academie voor muziek en woord Tielt
Alle activiteiten
Deel deze pagina