Heen en Terug - GEANNULEERD

Deze informatie is niet meer actueel!
HET CULTUURCENTRUM VOLGT DE FEDERALE RICHTLIJNEN IN VERBAND MET BESTRIJDING CORONA.   Dit magisch theater lijkt in niets op een goochelshow. Tim Oelbrandt gaat op verkenning in de negentiende eeuw, de victoriaanse periode van hypnose, waarzeggerij en spiritisme. Heen en terug is een bezwerende seance waarin gedachten en veronderstellingen overhoopgehaald worden. Een psychologische trip om u ...

Wanneer

  • 13 maart ’20 (vr)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; -26j: 7,00 €; Abonnementen met minstens 5 voorstellingen: 12,00 €; +65j: 12,00 €)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Info

HET CULTUURCENTRUM VOLGT DE FEDERALE RICHTLIJNEN IN VERBAND MET BESTRIJDING CORONA.


 


Dit magisch theater lijkt in niets op een goochelshow. Tim Oelbrandt gaat op verkenning in de negentiende eeuw, de victoriaanse periode van hypnose, waarzeggerij en spiritisme. Heen en terug is een bezwerende seance waarin gedachten en veronderstellingen overhoopgehaald worden. Een psychologische trip om u tegen te zeggen.


Naast zijn theaterwerk in binnen- en buitenland bedenkt Tim ook goocheltechnieken voor het tv-programma Nicholas. Hij won de Grand Prix op het Open Nederlands Kampioenschap Goochelen 2017.


 


“Of hij een meester in de magie of een charmante charlatan is, laat hij geniepig in het midden (…) Ook fijn hoe Oelbrandt zijn magie met poëzie, comedy en fascinerende feiten mengt.” – (Gazet van Antwerpen)


 


Spel en concept: Tim Oelbrandt


Spel- en tekstcoach: Dimitri Duquennoy

Bron: UiTinVlaanderen.be