Iemand van ons - GEANNULEERD

Deze informatie is niet meer actueel!
Met wie zou u graag eens de lakens delen? En waar zou u het dan over hebben?   Speciaal voor u kruipt een doorwinterde cast van acteurs en actrices samen in een groot bed om het te hebben over politiek, liefde en het leven. Met een trefzeker gevoel voor humor tasten ze elkaar af, liggen ze te luisteren en te woelen en geven ze zichzelf bloot.   'Iemand van ons' is een voorstelling vol grote en ...

Wanneer

  • 18 april ’20 (za)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €; -26j: 14,00 €; Abonnementen met minstens 5 voorstellingen: 14,00 €; +65j: 14,00 €)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Info

Met wie zou u graag eens de lakens delen?


En waar zou u het dan over hebben?



Speciaal voor u kruipt een doorwinterde cast van acteurs en actrices samen in een groot bed om het te hebben over politiek, liefde en het leven.


Met een trefzeker gevoel voor humor tasten ze elkaar af, liggen ze te luisteren en te woelen en geven ze zichzelf bloot.



‘Iemand van ons’ is een voorstelling vol grote en kleine uitspraken: clichés, statements en geheimen volgen elkaar met een vaart op.


Over de Politiek, de Liefde en de Mens.


De spelers bieden - ontwapenend en schalks - een onverwachte inkijk in hun gedachtewereld en privéleven.



Strategie, verraad, compromis, ontgoocheling, gezond verstand, tranen van geluk: ze passeren allemaal de revue. In die stroom van banale én interessante, scherpe én vage uitspraken, verschijnt de mens: kwetsbaar of sterk, eenzaam of niet, eerlijk en vals tegelijk.



Van de oerversie van ‘Iemand van ons’ (2005) werd al met succes een Franstalige (2011) en een Portugese versie (2014) gemaakt. In 2020 presenteert Tristero een 'remake', met de frisse inbreng van actrices en acteurs met véél levenservaring.



Een schot in de roos.
(De Standaard)



Klein tekstpareltje gebruikt theater tegelijk als spielerei en kansel.


(De Morgen)



Ze spelen een anoniem rondje “Wie ben ik?” en laten je zo samenzweerderig en zonder gêne delen in hun (bed)geheimpjes. Een dik uur food for thought, boeiend badend in eenvoud. Faut le faire. (Cutting Edge)



Concept en tekst: Peter Vandenbempt


Met Reinhilde Decleir, Mark Verstraete, Janine Bischops, Bob De Moor, Kristin Arras en Kris Smet


Bron: UiTinVlaanderen.be