Titus

Deze informatie is niet meer actueel!
Vrij naar Titus Andronicus van de heer W. Shakespeare.    Met liefde voor humor en gruwel wordt de Shakespeare-klassieker Titus Andronicus bewerkt tot een hedendaags Tarantino-script vol brutale en explosieve poëzie. Met Mike De Ridder (NOMOBS), Stijn Cole en Hanne Torfs aan de muziek, beleef je het verhaal van een vredelievend man die het punt bereikt waarop hij kraakt. Het punt waarop hij ...

Wanneer

  • 18 januari ’20 (za)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; -26j: 7,00 €; Abonnementen met minstens 5 voorstellingen: 12,00 €; +65j: 12,00 €)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Info

Vrij naar Titus Andronicus van de heer W. Shakespeare. 


 


Met liefde voor humor en gruwel wordt de Shakespeare-klassieker Titus Andronicus bewerkt tot een hedendaags Tarantino-script vol brutale en explosieve poëzie. Met Mike De Ridder (NOMOBS), Stijn Cole en Hanne Torfs aan de muziek, beleef je het verhaal van een vredelievend man die het punt bereikt waarop hij kraakt. Het punt waarop hij meegaat in de waanzin van wraak.


 


Deze voorstelling is een kunstig verweven voorstelling vol poppentalent, livemuziek en acteergeweld. Heftig maar in een heldere en hedendaagse taal gebracht blijft ook deze Shakespeare boeien tot het eind.


 


Regie: Yves De Pauw, Marc Maillard
Tekst : Yves De Pauw naar W. Shakespeare
Met: Yves De Pauw, Iris Van Cauwenbergh, Hanne Torfs, Mike De Ridder, Gert Dupont, Dries De Win, Kelly De Mol, Koen Swanenberg, Heleen Haest.
Muziek: Hihoptekst Mike De Ridder en beats Salahdine Kacemi (NoMoBS), Bella Bimba nummer door Hanne Torfs en alles onder de muzikale leiding van Stijn Cole, live op de scène.

Bron: UiTinVlaanderen.be