The best of 20 jaar - GEANNULEERD

Deze informatie is niet meer actueel!
HET CULTUURCENTRUM VOLGT DE FEDERALE RICHTLIJNEN IN VERBAND MET BESTRIJDING CORONA.   Onmogelijke concerten geven, dat lukt alleen de wereldbekende tenor Stenzel en meesterpianist Kivits. Beide heren leveren al 20 jaar het bewijs dat comedy en klassieke muziek op een heerlijke manier kunnen versmelten en perfect met elkaar harmoniëren. Briljante muzikanten die ook erg komisch zijn.   Na 20 ...

Wanneer

  • 21 maart ’20 (za)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €; -26j: 14,00 €; Abonnementen met minstens 5 voorstellingen: 14,00 €; +65j: 14,00 €)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Info

HET CULTUURCENTRUM VOLGT DE FEDERALE RICHTLIJNEN IN VERBAND MET BESTRIJDING CORONA.


 


Onmogelijke concerten geven, dat lukt alleen de wereldbekende tenor Stenzel en meesterpianist Kivits. Beide heren leveren al 20 jaar het bewijs dat comedy en klassieke muziek op een heerlijke manier kunnen versmelten en perfect met elkaar harmoniëren. Briljante muzikanten die ook erg komisch zijn.


 


Na 20 jaar bundelen ze voor het eerst hun allerbeste kapriolen onder, naast, op en met hun piano waarbij ze niets aan het toeval overlaten om het publiek op het verkeerde been te zetten.


 


Ze wonnen tal van prijzen in binnen- en buitenland waaronder de Moerser Comedy Preis voor hun oeuvre op het internationale Comedy Festival te Moers (D). Vorige prijswinnaars waren o.a. sterartiesten als Yllana, Hans Liberg en Leo Bassi. Uitstekend gezelschap!

Bron: UiTinVlaanderen.be

foto: The best of 20 jaar - Stenzel en Kivits foto: The best of 20 jaar - Stenzel en Kivits

Categorie

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Gildhof
Alle activiteiten
Deel deze pagina